Ventilationsanlæg

Jo tættere dit hus er, jo mere har du brug for jævnlig udluftning. Hvis du fx har fået nye vinduer eller har efterisoleret, vil udluftningsbehovet være større end tidligere. Med et ventilationsanlæg slipper du for at gå og huske på at åbne vinduerne flere gange om dagen. En anden fordel ved et ventilationsanlæg er, at din bolig bliver sundere at bo i.

Ventilation er vigtigt
Det er vigtigt at lufte ud hver dag, faktisk skal det gøres 2-3 gange om dagen. Den bedste måde at gøre det på, er ved fuld gennemtræk i 5-10 minutter, til al luft i huset er skiftet ud, men møbler og vægge ikke er afkølede. På denne måde spildes mindst mulig varme.

Hvis du har et ventilationsanlæg, klarer det "udluftnings-opgaven" for dig! Ventilationsanlægget suger den varme, fugtige luft ud fra bl.a. køkken, badeværelse og bryggers. Dermed fjernes støvpartikler, fugt og lugt fra boligen, og man opnår et sundt og behageligt indeklima. Den bedste løsning er et ventilationsanlæg med genvinding. På den måde udnyttes energien i udsugningsluften til opvarmning af den friske indblæsningsluft.

Flere og flere får i dag allergi. Med et ventilationsanlæg holdes den relative luftfugtighed under 45%. Her dør husstøvmiderne, som er en af de hyppigste årsager til allergi.

27. november 2014

UdsugningVentilationsanlægget suger den varme, fugtige luft ud fra bl.a. køkken, badeværelse og bryggers via små lemme i loftet

Cookiepolitik