Eegholm

Hos Eegholm har vi hovedsageligt valgt vejen som et ZEROcompany, fordi vi ønsker, at vores normale arbejde påvirker miljøet så lidt som muligt.

Og vi ønsker løbende at blive bedre til dette.

Det kunne man selvfølgelig gøre uden at bære betegnelsen ZEROcompany, men ved at gøre det, ønsker vi at vise andre, at miljøet er noget, vi har forpligtet os til. Ikke mindst bruges dette til at styrke og opbygge et fælles image internt hos medarbejderne.

Arbejdspladserne hos Eegholm er kontor og i lettere værksteds arbejde. Der er ingen svære ressourcekrævende produktions områder hos Eegholm. De væsentligste miljøbelastninger stammer fra normalt energi forbrug; vand, varme og elektricitet.

Omkring vandforbruget er der gennemført tiltag, hvor de mest benyttede toiletter er moderniseret, og der er installeret toiletter med dobbelt skyl.

På varmefronten er der inden for de seneste år foretaget et skift fra gas til fjernvarme. Samtidigt er varmestyringen opdateret væsentligt.

For at minimere elforbruget er der installeret lys automatik i gang arealer og toiletter. Samtidigt er der kørt forsøg med at nedbringe "standby" forbruget på arbejdspladserne, når disse ikke bruges.

Ud over den generelle holdningsbearbejdning om at skåne miljøet ved at spare på ressourcerne, er der ikke fastlagt konkrete miljømål.

Der er flere tiltag i tankerne for fremtiden, men der er ikke planlagt aktiviteter for den nærmeste fremtid.

Læs mere om Eegholm her.

21. november 2014

Cookiepolitik