ZERObutik

Hvorfor blive ZERObutik?

Profilér dig over for kunderne og gør en aktiv indsats for klimaet.

Allerede nu møder kunder, turister og besøgende i Nordborg, Gråsten, Guderup, Sønderborg og resten af kommunen Sønderborg-områdets eget ZERObutik-mærke i butiksruderne, og interessen for at gøre grønne indkøb er kun stigende.

ZERObutik er fremtidens klimamærke. Målet er at få så mange butikker som muligt med som ZERObutikker. Butikkerne skal være udstillingsvindue for områdets indsats på klimaområdet, og med butikkernes klimaindsats vil kunder og besøgende blive mindet om, at her i området gør vi en forskel.

Som ZERObutik indgår din butik i et stærkt og højt profileret netværk, der også inkluderer toneangivende virksomheder i ZEROcompany programmet.

Hvordan bliver vi ZERObutik?

Man kan blive ZERObutik, hvis man sætter fokus på CO2-udledningen og gennemfører udskiftninger og renoveringer til fordel for klimaet, og kan dokumentere en reduktion i CO2-udledningen på mindst 10 %. Dem er der mange af.

”Vi vil gerne være en frontløber for Sønderborgs ProjectZero vision. Vi vil være en del af fællesskabet, ved at spare så meget som muligt, derudover tænker vi meget på naturen og miljøet,” fortæller butikschet Lisbeth Ganderup fra Helsam Jernbanegade

Mange butikker har allerede gennemført væsentlige CO2-besparende tiltag fra 10 % til over 40 % og er derfor blevet udnævnt til områdets første ZERObutikker. Flere butikker er i gang med yderligere indsatser.

Hvad kræves der?

For at blive ZERObutik skal I:

  • Gennemføre de energirigtige udskiftninger og renoveringer, der er nødvendige for at sikre en reduktion i CO2-udledningen på mindst 10 %.
  • Dokumentere, at I har gennemført energibesparelserne.
  • Være villige til at offentliggøre jeres indsatser og besparelser på www.ProjectZero.dk til inspiration for andre butikker.

Hvis I allerede nu kan dokumentere en energibesparelse på 10 % eller mere i det seneste år og vil fortsætte indsatsen, kan I blive ZERObutik med det samme.

ZERObutik

Vil I være ZERObutik?

Så kontakt en af vores ZERObutik-partnere:


NH Jespersen​ - 74 42 43 30

 

Elektrikeren​ - 74 42 17 50

Møldrup - 74 42 98 00

Sydjysk Eltekniq - 74 40 50 60

Hent ZERObutiks brochuren

Cookiepolitik