Elcykler

En elcykel har en elektromotor og et batteri monteret på cyklen. Det giver medvind på cykelstierne, fordi den assisterer, når man selv træder i pedalerne.

Elcyklens batteri kan afmonteres og tages med ind, når det er nødvendigt at oplade. Rækkevidden på et elcykelbatteri kan på mange elcykler være op til 80 km.

På elcyklen er det muligt at vælge, hvor meget, eller hvor lidt, hjælp motoren skal give under cykelturen. Hjælpen fra motoren er en fordel, hvis der skal cykles over længere afstande. Både hvis formen ikke er i top, eller kroppen er slidt.

Elcyklen kan også være med til at øge glæden ved at cykle for mange mennesker, fordi det ikke længere er anstregende og hårdt.

Det daglige transportmiddel

Med elcyklen kan det for flere blive en oplagt mulighed at cykle på arbejde hver dag. Udover motionen er det en økonomisk fordel at erstatte bilen med en elcykel. Forsikringerne er billigere, der skal ikke betales afgift, og samtidig er der store besparelser på driftsomkostningerne.

En elcykel har en elektromotor, og et batteri monteret på cyklen som giver dig "medvind" på cykelstierne.

Elcyklens batteri kan afmonteres og tages med ind, når det er nødvendigt at oplade. En elcykel kan ofte køre mellem 25 og 75 km på en enkelt opladning.

Med en elcykel øges rækkevidden på cykelturene markant, samtidig øges mængden af cykelture og glæden ved at cykle gør ofte, at mange foretrækker at benytte elcyklen som det foretrukne transportmiddel.

- See more at: http://projectzero.dk/Default.aspx?ID=93937&Purge=True#sthash.r6W36qWE.dpuf

Elcykler giver CO2-besparelser

Vælger du cyklen fremfor bilen på de korte ture, er det muligt at spare mere end 1800 kr. årligt, og derudover reduceres CO2-udledningen med mere end 90% pr. kørt kilometer.

Cookiepolitik