Cyklisme

Cyklen er et af de bedste transportmidler, vi har. Den er billig i drift og vedligeholdelse, og samtidig udleder den ingen CO2.

Desuden er der mange penge at spare, hvis bilen bliver erstattet med en cykel, da der ikke længere er udgifter til brændstof, afgifter og dyre forsikringer. Men udover en økonomisk besparelse vil turen i motionscenteret kunne spares væk, når bilen erstattes med en cykel – og samtidig møder man mere frisk på arbejde.

På cyklen er det også nemt at komme frem i trafikken, fordi man ikke længere skal holde i kø og kan tage mange genveje. På den måde kan transportiden ofte være kortere på cyklen end i bilen. Parkering af cykler er også lettere, fordi man ikke er tvunget til at parkere på udvalgte områder, som måske endda ligger langt væk fra den ønskede destination.

Tag cyklen med i bussen

Siden sommeren 2017 har det i Sønderborg-området været muligt at tage sin cykel med i bussen. De CO2-neutral gasbusser er designet med lav indstigning og særligt indrettede pladser til cykler. Det giver mulighed for at benytte både bussen og cyklen som en del af den daglige transport – også over de længere distancer.

Din lokale cykelhandler

Vil du vide mere om cykler, og hvad der passer til dine krav, så kontakt din lokale cykelhandler

Cykelhandler Telefonnummer

Fribikeshop Gråsten

74 65 10 31

Fribikeshop Sønderborg

74 42 52 53

Cykelhjørnet

74 43 63 00

Kims Cykelservice

26 39 50 89

Vollerup 2-hjul Center

74 42 86 71
Cykelservice Sønderborg 21 97 27 31

Cookiepolitik