Henrik Bielefeldt

Henrik har det ledelsesmæssige ansvar for projektindsatserne i Sønderborg i samarbejde med projektlederne. Derudover skal han i samarbejde med boligforeninger, udlejere, beboere, lejerorganisationer m.v. styrke energieffektiviseringen i denne del af boligmassen, som udgør knap halvdelen af Sønderborg-områdets boliger.

Henrik Bielefeldt har tidligere arbejdet med beboerdemokrati, da han har en fortid, som medlem af hovedbestyrelsen i SAB, Sønderborg Andels Boligforening.  Henrik har gennem mange år været aktiv indenfor frivilligt arbejde, hvor han bl.a. har været med i bestyrelsen for Dybbøl fodbold og President for netværket JCI Sønderborg. Og har dermed en stor erfaring med at engagere og motivere frivillige. 

Henrik Bielefeldt er uddannet indenfor detailbranchen og har dermed også stor erfaring med at sætte sig i kundens sted – hvilket borgerinddragelsen også handler om. Han har arbejdet i rekrutteringsbranchen, hos Konsulenthuset Ballisager, med fokus på motivering og medarbejderengagement.

Privat er Henrik gift med Carina og bor i Dybbøl med deres 2 børn. Fritiden bruger Henrik gerne på madlavning og fodbold på motionsplan.

Tlf.: 31 68 30 92 / 42 43 94 49

hb@projectzero.dk

Cookiepolitik