Peter

Peter Rathje
Adm. Direktør

Peter har som adm. direktør det ledelsesmæssige ansvar for ProjectZero-sekretariatet.
Herudover er han også ansvarlig for presse, internationalt samarbejde og ZERObolig-projektet.

 

 

Læs mere om Peter her

Henrik

Henrik Bielefeldt
Afdelingschef

Henrik har som afdelingschef det ledelsesmæssige ansvar for indsatserne i Sønderborg på tværs af segmenterne Herudover er han også ansvarlig for i samarbejde med boligforeninger, udlejere, beboere, lejerorganisationer m.v. at styrke energieffektiviseringen i denne del af boligmassen.

 

Læs mere om Henrik her

Nanna

Nanna Winther
Projektleder

Nanna arbejder som projektleder med ZERObolig-indsatsen hos ProjectZero. Hun har ansvaret for private ejerboliger. Nannas hovedopgaver inkluderer, samen med samarbejdspartnere, at realisere flere energirenoveringer i Sønderborg-området og at føre projekterne i Roadmap2025 ud i livet.

Læs mere om Nanna her

Jens Christian

Jens Christian Moltke-Leth
Projektleder

Jens Christian arbejder som projektleder på ProjectZero-indsatserne, ZEROcompany og ZERObutik. I samarbejde med stakeholderne, har Jens Christian til opgave at fremme CO2-reducerende tiltag i området. Dermed vil Roadmap2025 være i fokus.

Læs mere om Jens Christian hér

Kristina

Kristina Bozhkova
Projektleder

Kristina arbejder som projektleder med ProjectZero´s internationale udviklingsprojekter. Netværkskoordinering og udvikling i EU Horizon SmartEnCity projektet er en af Kristinas hovedopgaver. Derudover arbejder Kristina bl.a. med konference-udvikling og digitaliseringsplatforme.  

Læs mere om Kristina her

Vivian

Vivian Krøll
Projektleder

Vivian arbejder med borgerinvolvering i forbindelse med EU-projektet SmartEnCity.

 

 

 

Læs mere om Vivian her

Cookiepolitik