Læring

Sønderborg-områdets store omstilling forudsætter viden og kendskab til løsningerne hos både borgere og virksomheder. Derfor er grøn læring og uddannelse helt nødvendige virkemidler i både skole- og uddannelsessystemet, i efteruddannelse af håndværkere og i fritidstilbuddene til borgere.

House of Science sikrere også fremadrettet den grønne tråd i Sønderborg-områdets uddannelsessystem fra vuggestue til pH.d., hvor fokus er klima, innovation og bæredygtighed. Sønderborg Byråd har igangsat en grøn læseplan og House of Science har engageret tusinder af børn og unge i omstillingen.

Såvel de studerende på Erhvervsakademi Sydvest som på Syddansk Universitet er engageret i Sønderborg-områdets store omstilling og bidrager gennem cases og projektopgaver i samarbejde med håndværkere og industrivirksomheder.

Sønderborg-områdets håndværkere styrker deres energivejledning og 65% af områdets håndværksvirksomheder har deltaget i trænings- og vejledningsprogrammer udarbejdet af EUC Syd og Teknologisk Institut. Læs mere om arbejdet med, at opdatere håndværkernes kompetencer på www.ZERObyg.dk

Cookiepolitik