ZERObolig

ZERObolig fokuserer på at hjælpe Sønderborg-områdets omkring 19.700 boligejer-familier til at energirenovere deres boliger.
 

Se eller gense oplægget fra vores informationsaften, og læs svarene på de 5 mest stillede spørgsmål om tilskud fra Bygningspuljen her.

ZERObolig er udviklet i samarbejde med områdets håndværkere, byggemarkeder, pengeinstitutter og fjernvarmeselskaber.
Boligerne står i dag for omkring 40 procent af CO2-udledningen og derfor er det vigtigt, at alle boligejere går i gang med de rigtige energirenoveringer, så alle understøtter ProjectZero-visionen om at nå 75% CO2-reduktioner i 2025 og CO2-neutralitet i 2029.

På denne side har vi samlet alt du har brug for i forbindelse med energirenovering af din bolig, tilskud hertil, valg af varmekilde samt hvad du selv kan gøre for at energioptimere dit hjem.

Frem mod 2029 skal energiforbruget sænkes, varmekilderne skal være grønne, boligen må gerne producere egen strøm og skal kunne modstå fremtidens vejr. ProjectZero-visionen gør Sønderborg til frontløber på klimaområdet og er med til at styrke områdets omdømme, regionalt, nationalt og internationalt.

Læs mere om Sønderborgs vej mod CO2 neutralitet, og de 50 indsatsområder i Roadmap2025

 

ProjectZero-visionen gør Sønderborg til frontløber på klimaområdet og er med til at styrke områdets omdømme, regionalt, nationalt og internationalt. 

Siden 2007 er Sønderborg-områdets CO2 udledning reduceret med 44 % og energiforbruget med 15 %.

Du kan også blive inspireret af ProjectZeros nyhedsbreve, som indeholder inspirerende historier fra andre boligejeres indsatser. Klik her og tilmeld dig ZEROnyt.

Du kan finde en tjekliste til at gennemgå din bolig her.

Kontakt en ZEROhåndværker til dit projekt allerede idag - find ZEROhåndværker - og rådgiverlisten her.

Hvordan får jeg tilskud til mit hus?

Folketinget har vedtaget en ny tilskudspulje til energirenovering af din bolig.

Se og hør hvad der kan søges til, og hvordan du gør. Charlie Lemtorp fra ProjectZero og Paul Egil fra Sønderborg Kommune fortæller om mulighederne og gennemgår ansøgningsprocessen. 

Se og hør mere her.

Inspiration

Tre film med et glimt i øjet sætter fokus på værdien af energiløsninger fra tre perspektiver - husejerens, håndværkerens… og husets eget

Familiens perspektiv:

Husets perspektiv:

Håndværkerens perspektiv:

Cookiepolitik