Energiberegner

Klimaforandringerne er ikke til at komme udenom længere og i de senere år er det kun blevet tydeligere at der skal handles omgående for at redde Jorden. Vi har for første gang set et nationalt Parliament officielt erklære, at kloden er i undtagelsestilstand på grund af klimaforandringerne. Hvert år rammes kloden af jordens overforbrugsdag, den dag i et kalenderår, hvor det er beregnet, at Jordens befolkning har forbrugt den mængde ressourcer, som planeten kan gendanne på et år. I 2019 var denne dag, kun 6 måneder inde i kalenderåret, allerede den 29. juli. Og vi bruger derved flere kloder end den ene vi har til rådighed hvert år.

 

Men hvad kan du gøre for klimaet? Det kan være svært at overskue hvordan du og din familie kan være en ven af klimaet. Men vidste du, at vores energiforbrug i boliger udgør næsten 40% af det samlede energiforbrug i Danmark? At energirenovere boligen og få en grøn opvarmningskilde er noget af det, du og din familie kan gøre for klimaet og den grønne omstilling.

 

Med Totalkredits energiberegner kan du hurtigt få en idé om, hvilke konkrete energiforbedringer i dit hus du kan undersøge nærmere. En energiberegning er derfor et godt sted at starte, hvis du vil have et estimat på, hvad du kan spare i både dit varme – og klimaregnskab.

Prøv beregneren fra Totalkredit her 

Cookiepolitik