ProjectZero ansætter kommunikationschef

48-årige Malene Lemann får ansvaret for at skrue op for ProjectZeros kommunikation. En af opgaverne bliver i endnu højere grad at nå ud til borgerne og involvere dem i Sønderborg-områdets rejse mod et CO2-neutralt energisystem.

Af ProjectZero

Den 1. marts tiltrådte Malene Lemann som kommunikationschef i ProjectZero. Hun er oprindeligt uddannet journalist – i øvrigt med praktiktid og senere ansættelse på JydskeVestkysten i Sønderborg – og hun har blandt andet været kommunikationschef ved Trekantområdet Danmark, Ecco og Dansk Flygtningehjælp. Senest har hun været ansat som kommunikationsrådgiver hos kommunikationsbureauet Kalb.
 
Et af fokusområderne for den nye kommunikationschef bliver i endnu højere grad at involvere og aktivere borgerne i projektet.
 
- Det er en spændende, men også meget vigtig opgave, som jeg glæder mig til at arbejde med. Selv om de fleste sønderborgere kender ambitionen bag ProjectZero, er det ikke alle, der er helt klar over, hvad den konkrete plan er, og hvordan de bedst selv kan bidrage. Det skal vi blive bedre til at formidle, siger Malene Lemann, der har boet i Sønderborg siden 2001.
 
Hun får til huse på ProjectZeros kontor i Videnshuset på Nørre Havnegade. Kontorets opgave er at koordinere og katalysere Sønderborg-områdets vision om at gøre energisystemet CO2-neutralt i 2029 gennem energieffektivisering, brug af grønne energikilder og optimal udnyttelse af den grønne energi. Ved udgangen af 2022 havde Sønderborg-området - takket være et tæt samspil med borgere, virksomheder, uddannelsesinstitutioner, forsyningsselskaber, boligforeninger og kommunen - opnået en reduktion på 55,4 procent.
 
Netop øget fokus på kommunikation er en af ingredienserne i at komme helt i mål, fortæller administrerende direktør i ProjectZero Brian Seeberg.
 
- Sønderborg kan kun nå det ambitiøse mål, hvis vi kan blive ved med at fastholde borgernes og virksomhedernes interesse og opbakning til projektet. Uden dem var der slet ikke noget ProjectZero. Kommunikation er en vigtig del af at fastholde og udbrede interessen, siger Brian Seeberg.
 
ProjectZero blev til som et partnerskab i 2007 af Bitten & Mads Clausens Fond, Sønderborg Kommune, Sønderborg Forsyning, Syddansk Universitet, Norlys, Ørsted og Nordea-fonden. Ambitionen er at inspirere byer over hele verden til at gennemføre de nødvendige klimaindsatser, der er nødvendige for at skabe en bedre og mere bæredygtig fremtid for vores klode.
 
 

 

3. marts 2023

Cookiepolitik