Tilmeld din arbejdsplads til Danmarks første nationale Klimahandledag

Den 27. april afholdes den første nationale klimahandledag, hvor du og din arbejdsplads har mulighed for at afgive et klimaløfte og sammen forpligte jer på en klimahandling for det følgende år. Det er gratis at deltage. 

Af ProjectZero

Klimahandledag 

Klimahandledagen er en mulighed for at være en del af et større initiativ med flere arbejdspladser, der alle tager et nyt skridt i den grønne omstilling. På klimahandledagen afgives der et fælles internt klimaløfte på arbejdspladsen for det kommende år. Det er gratis at være med og afgive et klimaløfte op til eller på dagen. 

De tre hovedelementer, som er fælles for alle tilmeldte er: 

  • Find den klimahandling, som passer til jeres arbejdsplads. Se forslag på klimahandlinger her
  • Formuler et fælles klimaløfte, der forpligter jer på en eller flere klimahandlinger i det kommende år. I bestemmer selv hvad klimaløftet skal omhandle, og hvor ambitiøst det skal være, så alle kan være med. I løbet af foråret bliver det muligt at afgive klimaløftet digitalt, og se de løfter som andre arbejdspladser har afgivet. 
  • Planlæg og afhold en klimahandledag, hvor I samler arbejdspladsen, og markerer at I afgiver klimaløftet for det kommende år. Dette kunne eksempelvis gøres ved at samles om et festligt fællesmøde eller afholde en temadag. 

Tilmeld din arbejdsplads 

Her har du mulighed for at tilmelde din arbejdsplads til den nationale Klimahandledag. Når I er tilmeldt, kan i få tilsendt materialer og indhold, der klæder jer på til at deltage d. 27. april 2023.

Deltag som fællesskab 

Er du en del af et nabofællesskab med dine naboer på din vej, i din by eller kommune, så kan I deltage i Klimahandledagen som fællesskab. Som nabofællesskab kan i sammen finde ud af, hvordan I vil reducere jeres fælles CO2-aftryk for det kommende år. Læs mere her

14. februar 2023

Klimahandledag

Danmarks første nationale klimahandledag afholdes den 27. april 2023.  

Formuler og afgiv et klimaløfte

Tilmeld jer til Klimahandledagen og få derefter hjælp til at formulere jeres klimaløfte. I kan vælge oplagte klimahandlinger eller formulere jeres egne handlinger. 

Klimahandling

Her finder du eksempler på klimahandlinger, som DeltagerDanmark har opstillet. Eksemplerne er opdelt i 7 forskellige kategorier, som hver afspejler et område indenfor den grønne omstilling på arbejdspladser. 

Cookiepolitik