Mød ProjectZeros nye praktikant

ProjectZero har fra den 1. september udvidet teamet med en studiepraktikant, der skal være en del af samarbejdet i 3 måneder. Praktikanten, Robin Winther Kock, har baggrund fra Aalborg Universitet, hvor han læser en kandidat i udvikling og internationale relationer på 9. semester.

Af ProjectZero

Ved siden af studierne har Robin bestridt en række frivillige opgaver som indvalgt næstformand for studienævnet af internationale forhold på Aalborg Universitet, samt medlem af studenterpolitisk udvalg og udviklingsstrategisk udvalg.

Robin skal under sit praktikophold varetage nogle kommunikationsopgaver og være med til at udvikle strategier for borgerinvolvering fremadrettet. Det er derfor ikke utænkeligt, at I kommer til at møde vores nye praktikant i bybilledet.   

”Jeg er oprindeligt selv fra området og har i sin tid gået på Sønderborg Statsskole. Der er sket meget i Sønderborg i de 4,5 år jeg har været bosat i Aalborg, og jeg synes derfor det er spændende at vende retur og være en del af den grønne udvikling, der er kommet til at præge byen. Her kan jeg både få lov til at bruge min uddannelse i praksis, samt bidrage til et projekt der virkelig betyder noget for mig.”

Robin skal efter endt praktikforløb udforme en projektopgave til universitetet, der tager udgangspunkt i nogle af de problemstillinger han er blevet præsenteret for i løbet af sit praktikophold. Hvorefter han vender retur til Aalborg for at skrive speciale og færdiggøre sin kandidat.

21. september 2022

Cookiepolitik