Beregn din virksomheds CO2-udledning og få tilskud til at reducere den

Reducér din CO2-udledning med kortere tilbagebetalingstider. Hør hvordan du kommer i gang, når ProjectZero sammen med Vækstrådet inviterer til gratis arrangement. Tilmeld dig her!

Af Jens Christian Moltke-Leth

For mange kan det være uoverskueligt at påbegynde sin klimarejse, da det kan være uklart, hvor man skal starte. Vi anbefaler, at man starter med at kortlægge sin CO2-udledning på scope 1 og scope 2. Derefter kan besparelsespotentialer i virksomheden nemmere belyses - og der er tilskud at hente. 

Derfor holder ProjectZero sammen med Vækstrådet et arrangement med fokus på dette d. 13. oktober kl. 14:30-16:00. Arrangementet holdes i Videnshuset, Nørre Havnegade 43, 6400 Sønderborg.

Indholdet vil være som følger:

  • CO2-beregning: Det anbefales at udregne sit klimaaftryk for at være på forkant med kundekravene – det handler om at kunne dokumentere sine indsatser. Du vil blive klædt på til at beregne din virksomheds CO2-udledning og få indsigt i, hvilken værdi beregningen bidrager til. 
     
  • Tilskud til erhverv: Regeringen afsatte i 2020 3,6 mia. kr. frem mod 2030 til tilskudspuljer til erhverv, således der kan udskiftes processer og dermed fortrænges CO2. Energipriserne og tilskud kan samlet set reducere tilbagebetalingstiden betragteligt. Du får indsigt i de statslige tilskudspuljer, som en hjælp, når du og din virksomhed skal i gang med arbejdet om at reducere sin CO2-udledning.
     
  • ESG-rapportering i årsrapporten: Joan Held, Müller Gas Equipment, fortæller med udgangspunkt i et praktisk eksempel, hvorfor de har valgt at lægge deres ESG-rapportering i årsrapporten, og hvad dette giver dem som virksomhed.

Du kan tilmelde dig og din virksomhed på dette link.

21. september 2022

Cookiepolitik