Broager Sparekasse følger regeringens råd om at spare på energien

Regeringen præsenterede i september rådene til, hvordan man kan reducere energiforbruget. De offentlige bygninger er ikke de eneste, der følger disse.

Af Jens Christian Moltke-Leth

Hos Broager Sparekasse, som både har en afdeling i Broager og i Sønderborg, følger man fra oktober regeringens spareråd. Dette gør man både for at spare på sin egen regning, men også for at der er nok energi til alle i samfundet.

”På kontorerne i Broager Sparekasse vil vi selvfølgelig gerne nedbringe vores egne omkostninger, men vi mener også, at det vores pligt at bakke op om regeringens initiativer, når vi står i en energikrise.”, fortæller Morten Vestergaard, underdirektør.

Regerings spareråd lyder:

  • Skru ned for varmen
  • Begræns brugen af varmt vand
  • Spar på strømmen - sluk for apparater, når de ikke er i brug og for unødvendig belysning
  • Brug strømmen, når den er billigst

”Vi har i en årrække haft fokus på vores energiforbrug i Broager Sparekasse og dét at bruge den ordentligt. Derfor ligger det os naturligt at følge regeringens opfordringer.”, siger Morten Vestergaard og fortsætter, ”Vores medarbejdere har samtidigt en utrolig positiv indstilling til vores fokus på energi. Derfor er jeg sikker på, at de også vil bakke op om disse tiltag.”

Udover at regeringens sparetips medvirker til at spare på den energi, der behov for, til at samfundet kan køre billigst muligt videre, kan disse tips ligeledes reducere energiudgifterne betragteligt ude i virksomhederne og hos borgerne. Hver kWh sparet er også kroner/øre sparet.

5. oktober 2022

Cookiepolitik