Har du gas-, pille- eller oliefyr, og vil du gerne over på en grønnere løsning?

Kom til Spar Energi Festival på torsdag den 24. november og få svar på, hvilke grønne alternativer der er til en varmeløsning for din husstand.  Festivalen afholdes på fællesarealerne på EUC Syd i Sønderborg og er gratis for alle. Der er oplæg fra en række eksperter, og rådgivere står klar ved stande til at besvare spørgsmål.

Af Anne Branderup

På festivalen kan du få svar på, hvor fjernvarmen er på vej til, og hvilke områder der i stedet er tiltænkt individuel varmekilde eller fællesvarme. Sønderborg Kommune har den nyeste godkendte varmeplan med og giver råd om myndighedsprocesser mv.

Fællesvarme – hvordan gør man? Hør mere kl. 15.30

Fællesvarme er en mulighed for jer, der bor i mindre byer uden for fjernvarmeområderne. Virksomheden & Green Project kommer og fortæller om det på scenen kl. 15.30. Du kan også komme og få en snak med Sønderborg Kommune og ProjectZero om mulighederne for at komme videre med din/jeres idé om en fælles varmeløsning.

SparEnergi fortæller om varmepumper kl. 16.30

Individuel varmeforsyning – f.eks. i form af en luft-til-vand varmepumpe – er også en mulighed for de husstande, der ligger for langt væk fra fællesløsningerne. Energistyrelsens SparEnergi kommer og fortæller om varmepumper på scenen kl. 16.30. Du får råd og vejledning i at finde den rigtige varmepumpe og et indblik i, hvilke besparelser du kan se frem til i forhold til din nuværende varmekilde.

Nye fjernvarmeområder annonceres kl. 17.00

Varmeselskaberne Sønderborg Varme og Sønderborg Forsyning fortæller fra scenen kl. 17.00 om de nyeste fjernvarmeområder, tidsplaner og processen når du vælger fjernvarme.

 

23. november 2022

Kom godt i gang!

Mød eksperterne der kan give dig drekte råd og vejledning. 

Kom til Spar Energi Festival den 24. november kl. 15.30-19.00 og få svar på dine spørgsmål.

Deltagelse er gratis. 

Afholdes i fællesområdet på EUC Syd

Læs program og hvem du kan møde

Cookiepolitik