Energien skal udnyttes optimalt – konference den 4. april i Sønderborg

Kom til konference om effektelektronikkens betydning for energieffektiviteten, og få inspiration fra en række spændende indlægsholdere.

Af ProjectZero

Kilde: IDA Energi 

Det er et helt centralt element i Masterplan2029, at energien udnyttes så effektivt som muligt. Kun derigennem kan vi opnå den mest omkostningseffektive vej til et CO2-neutralt energisystem.

Både i modne og i særlig grad i umodne teknologier er det helt afgørende at forbedre energieffektiviteten, for at vi ikke bruger mere vedvarende energi end nødvendigt. Behovet for vind- og solenergi bliver enormt i hele energisystemet, så der skal fokus på at minimere forbruget så meget som overhovedet muligt.

IDA Energi, IDA Syd og ProjectZero inviterer til konference om effektelektronikkens betydning for energieffektiviteten. Her kan man få inspiration fra en række spændende indlægsholdere, som også indgår i en paneldiskussion.

• Lars Tveen, Danfoss A/S og ProjectZero
• Frede Blaabjerg, Aalborg Universitet
• Claus Petersen, Danfoss Silicon Power GmbH
• Thomas Ebel, Syddansk Universitet
• Henning Højberg Kristensen, Bitzer Electronics A/S
• Jakob Fredsted, Danfoss Drives A/S
• Kristina Hansen Hadberg, Energinet.dk

Tidspunkt: Mandag, d. 4. april kl. 9:00 - 15:00

Sted: Alsion, Sønderborg (Der er også mulighed for at deltage online)

Der er gratis adgang - alle er velkomne

Tilmeld dig den fysiske konference: https://ida.dk/arrangementer-og-kurser/arrangementer/effektelektronikkens-betydning-for-energieffektiviteten-343774?utm_campaign=salg-arrangement-fagteknik-
Tilmeld dig konferencen online: https://ida.dk/arrangementer-og-kurser/arrangementer/effektelektronikkens-betydning-for-energieffektiviteten-343782?utm_campaign=salg-arrangement-fagteknik-energi04032022&utm_content=nyhedsbrev&utm_medium=email&utm_source=fagteknikregion
energi04032022&utm_content=nyhedsbrev&utm_medium=email&utm_source=fagteknikregion

9. marts 2022

Cookiepolitik