ProjectZero udnævner vicedirektør

Allan Pilgaard-Jensen udnævnes per. 1. april 2022 til vicedirektør med ansvar for implementeringen af Masterplan2029. Sammen med ny direktør sætter Allan fuld fokus på at realisere ProjectZero-målsætningen i 2029 samt skabe grøn vækst.

Af ProjectZero

Et enigt byråd godkendte i december måned Masterplan2029, som beskriver den mest omkostningseffektive vej til Sønderborg-områdets grønne omstilling og målet om CO2-neutralitet i 2029. Nu sættes der fuld fokus på gennemførelsen af Masterplan2029 med udnævnelsen af Allan Pilgaard-Jensen til vicedirektør med ansvar for at realisere planen frem mod 2029.

”Implementeringen af Masterplan2029 kræver et tæt og forstærket samarbejde mellem ProjectZero sekretariatets medarbejdere og de mange lokale interessenter og samarbejdspartnere, og med Allans store indsats med at få udviklet Masterplan2029 er han den helt rigtige til at sikre samarbejdet om at realisere visionen om et CO2-neutralt Sønderborg i 2029”, siger Hans Lehmann, formand for Project Zero A/S.

Allan Pilgaard-Jensen udnævnes pr. 1. april 2022 til vicedirektør med ledelse af sekretariatsteamet og med reference til den kommende direktør, hvor en rekrutteringsproces er i gang. Indtil den nye direktør tiltræder, vil Allan Pilgaard-Jensen referere til Hans Lehmann, formand for Project Zero A/S bestyrelsen.
 

Allan var med til at udvikle Masterplan2029

”Der bliver behov for en stor og dedikeret indsats på alle masterplanens områder for at komme effektivt i mål i 2029, og jeg er overbevist om, det vil lykkes med det stærke samarbejde, der er opbygget i Sønderborg omkring ProjectZero-målsætningen”, siger Allan Pilgaard-Jensen.

Allan har de seneste to år arbejdet med vækstagendaen i ProjectZero og sidste år ledet udviklingen af Masterplan2029 og har tidligere arbejdet med product management, marketing, forretningsudvikling samt ledelse, senest hos Niko og Danfoss.

ProjectZero-sekretariatet vil fremover samle kræfterne i én organisation, hvor vækstagendaen og målet om CO2-neutralitet i 2029 skal drives fremad i samarbejde med de mange lokale deltagere såvel som eksterne partnere. Samtidig forlader Kjeld Stærk rollen som formand for ProjectZero Business for at hellige sig sine opgaver hos Danfoss og sit nye hverv i byrådet.
 

Et nyt ledelsesteam skal sammen sikre nullet og løfte vækst-agendaen

ProjectZero vil få et ledelsesteam bestående af en direktør, hvis opgaver bl.a. bliver at få ProjectZero eksponeret internationalt, samt en vicedirektør der skal sikre realiseringen af Masterplan2029. De vil i tæt samspil få ansvaret for, at Sønderborg-området kommer sikkert i mål i 2029 og samtidig skaber grøn, lokal vækst blandt virksomhederne.

”Vi sætter nu indsatsen op i næste gear, hvor vi skal sikre den omkostningseffektive vej til nullet gennem et integreret energisystem og samtidig tiltrække internationale kunder og partnere til områdets virksomheder for at vise, hvordan det gøres i praksis. Derfor er jeg glad for vores nye model med et ledelsesteam, som sammen skal udfolde det store vækstpotentiale”, siger Lars Tveen, formand for ProjectZero Fonden.
 

Byrådet og BMC Fonden bakker op om ProjectZero

Sønderborgs borgmester Erik Lauritzen glæder sig over, at Masterplan2029 blev godkendt af et enigt byråd og at blandt andre Bitten & Mads Clausens Fond bakker op om at sikre realiseringen af ProjectZero-målsætningen i 2029.

9. februar 2022

Hans Lehmann

Formand for Project Zero A/S

Lars Tveen

Formand for Project Zero-Fonden

Erik Lauritzen

Borgmester i Sønderborg

Allan Pilgaard-Jensen

Ny vicedirektør i ProjectZero fra 1. april 2022

Cookiepolitik