OJ Electronics er blevet miljøcertificeret og går efter FNs grønne Verdensmål

Sønderborg-virksomheden OJ Electronics er netop blevet både miljø- og arbejdsmiljøcertificeret og nu sættes kursen mod at implementere tre af FNs verdensmål.

Af ProjectZero

Tidligere på måneden var alle medarbejdere hos OJ Electronics samlet i kantinen, fordi administrerende direktør Erik Damsgaard ville fortælle, at de alle havde noget at fejre, da virksomheden netop er blevet både miljø- og arbejdsmiljøcertificeret med ISO 14001 og ISO 45001.

"Disse certifikater ser vi som et skridt på vejen til at arbejde målrettet med, at leve op til FNs Verdensmål nummer 7, 8 og 12 som handler om bæredygtig energi, anstændige jobs og økonomisk vækst samt ansvarligt forbrug og produktion", sagde en stolt Erik Damsgaard, adm. direktør hos OJ Electronics, til medarbejderne og fortsatte:

"Vores kunder stiller krav til, at vi producerer vores produkter på en ordentlig og bæredygtig måde samtidig med at vi passer godt på os selv og verden omkring os. Derfor ønsker vi at implementere de tre verdensmål i vores måde at tænke, agere og producere på," sagde Erik Damsgaard, der også glæder sig over, at omsætningen satte rekord i 1. kvartal af 2022, trods udfordringer med at skaffe komponenter og et vanskeligt fragtmarked.

OJ Electronics udvikler styringer til elektrisk gulvvarme og til store ventilationsanlæg og har specialiseret sig i at udvikle kundespecifikke og energieffektive løsninger, gennem blandt andet intelligent software og teknisk innovation.

Med hovedkvarter i Sønderborg og salgskontorer i England, Polen og USA, beskæftiger OJ Electronics mere end 160 medarbejdere og eksporterer løsninger til hele verden.

27. april 2022

Cookiepolitik