Kør med i VI CYKLER TIL ARBEJDE - Danmarks største motionskampagne

VI CYKLER TIL ARBEJDE kører hvert år i hele maj, hvor der spredes cykelglæde på arbejdspladser, hjemmekontorer og cykelstier i hele Danmark. I år "går vi i gult" og varmer op til den historiske danske Tour de France-start.

Fra vcta.dk

Sådan kører VI CYKLER TIL ARBEJDE i maj 2022

Hvordan: Man tilmelder sig i hold på 2-16 kollegaer. Sammen med sit hold deltager man i den store konkurrence om flest dage på cyklen i maj måned. Hver dag på cyklen giver point - uanset om man cykler kort eller langt, hurtigt eller langsomt.

Det tæller også som en cykeldag at cykle til bus og tog - eller blot den ene vej. Bare man cykler!

Præmier: Hvert år er der en lang række attraktive hold- og særpræmier på højkant. Hver cykeldag øger holdets chancer for at vinde holdpræmier i den afsluttende lodtrækning.

Pris: Det koster 75 kr. pr. deltager at cykle med i hele maj. Mange virksomheder vælger at betale deltagergebyret for virksomhedens medarbejdere, fordi cyklingen bådet styrker fællesskabet og sundheden. For stadig flere virksomheder betyder det også noget, at man ved at bakke op om medarbejderes cykling til og fra arbejde kan forbedre virksomhedens CO2-regnskab. Se hvad man som virksomhed får ud af at deltage i VI CYKLER TIL ARBEJDE.

Det er Cyklistforbundet, der står bag VI CYKLER TIL ARBEJDE i samarbejde med biotekvirksomheden Gubra

Tilmeld dig og din virksomhed her

27. april 2022

Cookiepolitik