OJ Electronics: Sønderborg-området skal være hjemsted for grønne ingeniører

Den grønne bølge skyller ind over Sønderborg-områdets virksomheder og det er helt centralt, at alle deltager i at gøre området attraktivt for alle, der har ambitioner om at bidrage til den grønne omstilling. Det handler om vækst. Grøn vækst og ikke mindst lokal vækst. Det mener OJ Electronics.

Af ProjectZero

Fremtiden er vækst. Grøn vækst. OJ Electronics har vækst på samtlige markeder, drevet frem af den grønne omstilling. Det er derfor ikke helt tilfældigt, at virksomheden stolt holder fast i sin placering i Sønderborg, hvor de sammen med andre kompetente virksomheder arbejder hårdt for at gøre området til hjemsted for ingeniører med grønne hjerner. At samle dem skaber fordele i udvikling af bæredygtige løsninger, der kan understøtte verdens nødvendige reduktion i CO2-udledningen:

"Dygtige medarbejdere handler ikke kun om vores egen vækst. Det handler om at løfte Sønderborg-områdets renommé som absolut førende indenfor udvikling af bæredygtige produkter, der kan hjælpe klimaet”, siger OJ Electronics direktør Erik Damsgaard.

Sønderborgs virksomheder er allerede i dag førende i den grønne omstilling. Det forspring skal øges og kræver grønt lederskab.

”OJs tilgang er ’know-how creates’. Det betyder, at alle hos os har den viden, der skal til, og det er vores opgave at skabe rammerne, der kan aktivere den. Vi har skabt en flad organisation og struktur, der i kombinationen giver os enorm hastighed og agilitet i udviklingsprocesserne. Det tror vi på er med til at udbrede budskabet, at Sønderborg-området  er det bedste miljø for ingeniører og andre, der vil med på den grønne vækstbølge, der skyller ind over os netop nu”, siger Erik Damsgaard.

Der er måske noget om snakken, for OJ Electronics præsenterede tidligere i år et regnskab med vækst på både top og bund med et overskud på 58 millioner kroner.

”Vores regnskab er resultatet af dedikerede og fagligt dygtige medarbejdere, som hver dag møder ind med en ambition om at gøre det hele lidt bedre i morgen, end det var i går. Det handler om vores produkter, om at udvikle sig  selv, sine kollegerne, OJ Electronics og alle andre med ambition om at gøre en forskel, internt såvel som eksternt”, siger Erik Damsgaard.

OJ Electronics udvikler og producerer produkter og løsninger, der bidrager til forbedret indeklima i store som små bygninger. Øget komfort, der gennem udvikling af IoT-baserede styringer til gulvvarme og til ventilationsanlæg, ikke går på kompromis med den faste ambition om at bidrage aktivt til den grønne omstilling; bedre klima og miljø.

OJs avancerede motorstyringer udgør sammen med sensorteknik, intelligent software og teknisk innovation en samlet styring af ventilationsanlægget, og er dermed en integreret løsning for kunderne.

Med base i Sønderborg og salgskontorer i England, Polen og USA, beskæftiger OJ Electronics 160 medarbejdere og eksporterer løsninger til hele verden.

Cookiepolitik