FJERNVARMEN KOMMER TIL ADSBØL

3.200 kroner, så meget har knap 500 boligejere i Sønderborg-området i gennemsnit sparet ved at tilslutte sig fjernvarme - viser beregninger.

Af Charlie Lemtorp

Direktør for Sønderborg Varme, Erik Wolff, er glad for at kunne tilbyde fjernvarme til Adsbøl.

”Det er dejligt, at vi kan imødekomme de godt 50 husstande, som har forhåndstilmeldt sig.

"Vi håber, at flere borgere vil bakke op om vores grønne løsning, og man er altid velkommen til at kontakte os”, siger Erik Wolff.  

En af Adsbøls boligejere, Jesper Sørensen, synes det er en fantastisk nyhed, at fjernvarmen kommer til Adsbøl: ”For mig er fjernvarme en naturlig afløser til vores nuværende varmekilde. Der findes nok ikke en nemmere løsning. Når vi først har valgt fjernvarmen, er det jo totalt risikofrit. Når vi står sammen i Adsbøl, sender vi samtidig et signal til omverdenen om en landsby i fremdrift med et stærkt fællesskab.”

15. september 2021

Tilslut dig fjernvarmen og spar penge

Flere og flere får fjernvarme, viser en ny opgørelse fra Dansk Fjernvarme. Fjernvarme er den billigste opvarmningsform i forhold til både naturgas og olie, og heldigvis er der i Sønderborg-området gode muligheder for at tilslutte sig grøn fjernvarme. Udover at være en billig varmekilde, er det i Sønderborg-området også en grøn varmekilde, som samtidig bidrager til Sønderborgs vision om at blive CO2 neutral i 2029.

3.200 kroner, så meget har knap 500 boligejere i Sønderborg-området i gennemsnit sparet ved at tilslutte sig fjernvarme - viser beregninger foretaget af  ProjectZero. Prøv beregneren her
https://www.sonderborg-varme.dk/overvejer-du-fjernvarme/hvad-koster-fjernvarmen/prisberegner/

Kontaktinfo: Sønderborg Varme

Telefon: 7343 5000

Mail: ww.sfjv.dk

Til dig der bor i Rinkenæs

Sønderborg Varme planlægger etablering af fjernvarme i Rinkenæs.

Borgermøder på Benniksgaard Anneks omkring fjernvarme, tirsdag den 5. oktober fra kl. 19:00-21:00 samt onsdag den 13. oktober fra kl. 19:00-21:00.

Cookiepolitik