Impact The Future – sæt dit fingeraftryk på en grøn fremtid

Deltag på global erhvervskonference den 26. oktober 2021 i Sønderborg - og bliv inspireret til nye grønne forretningsløsninger.

Af ProjectZeroKonferencen samler virksomheder, startups, borgere, byer og uddannelsesinstitutioner og skaber fælles platforme for samarbejde og løsninger, som kan opfylde de nationale og globale mål for de 17 verdensmål. Konferencen præsenterer frontløberne og bygger bro mellem aktørerne. Ambitionen er at skabe en moderne hybrid af World Economic Forum. Hovedarrangementet afholdes i Sønderborg og streames til mere end 50 byer og deres lokale satellitbegivenheder.

Konferencen byder på mere end 30 internationale og nationale talere, herunder John Elkington, Andrew Keen, Helle Søholt, Michael Møller, Kjeld Stærk m.v.

Der afholdes Impact Breakout sessioner med deltagelse af bl.a. Precis Digital, SDU, Waterkant, Global Compact Network Denmark, TDC Group, Katapult Foundation, KPMG, BMW Foundation, Saga, ProjectZero og Home.earth.

Konferencen afholdes i samarbejde med Sønderborg kommune og ProjectZero, som på konferencen præsenterer og diskuterer erfaringer og læring fra Sønderborgs ambitiøse ProjectZero-rejse mod nullet i 2029 på en Impact Breakout session i Byrådssalen på Sønderborg Rådhus.

26. oktober 2021 kl. 09:30 - 17:30

Tilmelding

Billetter kan købes her.

Læs mere om konferencen her.

Key speakers

Dette er et lille udpluk af konferencens oplægsholdere. Få det fulde overblik her.


Stephanie Lose, Regionsrådsformand i Syddanmark og formand for Danske Regioner


Majbritt Skov, partner i Deloitte og leder af Deloitte Economics 


Kjeld Stærk, Vice President, Executive Projects, Danfoss

Cookiepolitik