Energi og godt indeklima går hånd i hånd

Mere end nogensinde før, er der nu fokus på det sunde indeklima. Hovedpine, dårlig søvn og luftsvejsproblemer er klassiske symptomer for beboere i et hjem med dårligt indeklima, men boligen kan også tage skade. Her er det særligt fugt og skimmelvækst, der kan blive problematisk. 

Af Charlie Lemtorp

I Sydbank Sønderborg, tilbyder man i øjeblikket kunderne at låne en indeklimamåler, der kan hjælpe med, at give en større indsigt i dit hjems indeklima. Måleren kan lånes i en 1 måned, og måler hvert 5. minut på følgende:

  • Temperatur
  • Luftfugtighed
  • CO2-niveau
  • Støjniveau (dette er muligt at afkoble)

I løbet af måleperioden har du selv mulighed for, at følge med i målingerne, og får dermed et overblik over hvad, der påvirker indeklimaet i dit hjem, og på hvilke tider af dagen der er udsving. Efter endt måleperiode, modtager du en samlet rapport for hele perioden, fortæller Dorthe Lykke Jørgensen, filialdirektør Sydbank.

"Når du modtager en indeklimarapport, kan vi sammen med dig se om, der er behov for at isolere, installere et ventilationsanlæg eller andre energi- og komfortforbedrende tiltag. Med de energipriser vi ser i øjeblikket, kan der være meget at spare." fortsætter Dorthe Lykke Jørgensen.

17. november 2021

Cookiepolitik