VI CYKLER TIL ARBEJDE - Danmarks største motionskampagne


VI CYKLER TIL ARBEJDE - Danmarks største motionskampagne

Cyklistforbundets forårsklassiker har fået tusindvis af kollegaer op på cyklerne siden 1997. VI CYKLER TIL ARBEJDE kører igen i maj 2021, hvor vi spreder cykelglæde på arbejdspladser, hjemmekontorer og cykelstier i hele Danmark.

Af VI CYKLER TIL ARBEJDE

Hvert år i maj måned sadler vi op til den årlige VI CYKLER TIL ARBEJDE, som er en motionskampagne for både nye og rutinerede cyklister på arbejdspladser i hele Danmark. Undtagelsesvist blev VI CYKLER TIL ARBEJDE i 2020 afviklet i september. Men kampagnen ruller igen som planlagt i hele maj måned 2021.

VI CYKLER TIL ARBEJDE er en populær begivenhed på tusindvis af arbejdspladser i hele landet. Mange virksomheder melder sig til år efter år, fordi det er en god, sjov og nem måde at bakke op om medarbejdernes lyst til at motionere mere i hverdagen og styrke det aktive fællesskab på arbejdspladsen.

Kampagnen kan i år fejre sit 25 års jubilæum og har aldrig været mere relevant. I en tid, hvor vi skal holde afstand og hvor mange skal arbejde hjemme i dårligt indrettede hjemmekontorer, er VI CYKLER TIL ARBEJDE en oplagt anledning til at få bevægelse, frisk luft og socialt sammenhold ind i hverdagen.

"Cyklingen og den friske luft giver i sig selv godt humør og ny energi til arbejdsdagen. Men VI CYKLER TIL ARBEJDE styrker også fællesskabet på arbejdspladsen, for cyklingen giver medarbejderne en god mulighed for at dele en fælles og sund aktivitet i hverdagen – uanset om vi skal holde afstand eller ej."

Sådan kører VI CYKLER TIL ARBEJDE i maj 2021

Hvordan: Man tilmelder sig i hold på 2-16 kollegaer. Sammen med sit hold deltager man i den store konkurrence om flest dage på cyklen i maj måned. Hver dag på cyklen giver point - uanset om man cykler kort eller langt, hurtigt eller langsomt. Det tæller også som en cykeldag at cykle til bus og tog - eller blot den ene vej. Bare man cykler!

Præmier: Årets hovedpræmie er håndbyggede elcykler fra Gazelle til alle på vinderholdet. Derudover er der en lang række andre attraktive hold- og særpræmier på højkant. Hver cykeldag øger holdets chancer for at vinde holdpræmier i den afsluttende lodtrækning.

Pris: Det koster 75 kr. pr. deltager at cykle med. Mange virksomheder vælger at betale deltagergebyret for virksomhedens medarbejdere, fordi cyklingen bådet styrker fællesskabet og sundheden. For stadig flere virksomheder betyder det også noget, at man ved at bakke op om medarbejderes cykling til og fra arbejde kan forbedre virksomhedens CO2-regnskab. Se virksomhedssiden

Det er Cyklistforbundet der står bag VI CYKLER TIL ARBEJDE i samarbejde med biotekvirksomheden Gubra.

24. marts 2021

Cookiepolitik