Få styr på din virksomheds klimaaftryk


Få styr på din virksomheds klimaaftryk

D. 18.  og 25. marts kl. 10-11 inviterer ProjectZero Sønderborg-områdets virksomheder til webinar med fokus på udregning af virksomheders klimaaftryk.

Klimaforandringerne og nye billige veje til grøn vækst kræver handling nu. Klimastrategi og CO2-beregning virker dog som et krævende skridt. Det behøver det slet ikke være. DI og ProjectZero anbefaler derfor Erhvervsstyrelsens nye CO2-beregner, som gør det nemmere at igangsætte klimarejsen.

CO2-beregneren giver overblik over, hvor meget drivhusgas din virksomheds aktiviteter udleder.

  • Få en introduktion til Erhvervsstyrelsens CO2-beregner med fokus på, hvordan man kommer i gang med beregning af sit klimaaftryk
  • Bliv introduceret til scope 1, 2 og 3 emissioner, og hvad der hører under disse
  • Få indblik i hvor og hvordan data indtastes i beregneren således virksomhedens klimaaftryk findes
  • Mød Christian Eriksen, Ekspertisechef, NIRAS, der har arbejdet med udviklingen af beregneren, som vil kunne hjælpe mere detaljeret
  • Mød andre Sønderborg-virksomheder, der allerede har kortlagt klimaaftrykket og igangsat deres klimarejse

Du får viden om de næste skridt, I kan tage selv eller sammen med rådgivere og banker. Der er ofte en lang række tiltag med kort tilbagebetalingstid og billig grøn finansiering.

Tilmelding via e-mail til: Jens Christian Moltke-Leth (jcm@projectzero.dk) med navn, virksomhed, telefonnummer, e-mail og hvilken dag, man ønsker at deltage.

Du vil dagen før webinarenes afholdelse modtage en e-mail med link til teams-mødet.

Erhvervsstyrelsens CO2-beregner

Erhvervsstyrelsen har udviklet et nyt værktøj til beregning af virksomhedernes klimaaftryk, som virksomhederne selv kan bruge. DI og ProjectZero anbefaler værktøjet til SMV’er.

Brug CO2-beregneren til at få overblik over, hvor meget drivhusgas din virksomheds aktiviteter udleder, og få idéer til, hvordan du kan nedbringe dit klimaaftryk.

Beregneren indeholder mange aspekter af virksomheders aktiviteter, hvorfor man har mulighed for at få et dybdegående indblik i, hvor meget CO2 virksomheden udleder, og dermed også have indsigt i, hvor det er muligt at sætte ind.

Søger man blot at komme i gang med beregning af sit klimaaftryk, er denne beregner også rigtig god. Man behøver at ikke at udfylde det hele, for at den kan give et resultat, derfor har du mulighed for at foretage dine udregninger gradvist.

Er du i tvivl om, hvordan du udfylder beregneren, kan du deltage i webinaret ”Få styr på din virksomheds klimaaftryk”.

Vi ser frem til at ”se” dig til webinaret.

18. marts 2021 kl. 10:00 - 11:00

Cookiepolitik