Deltag gratis på Sønderborg klimakonferencen 2021

Du kan allerede nu GRATIS tilmelde dig årets online klimakonference, som arrangeres af ProjectZero og Syddansk Universitet og med bidrag fra hele verden.

ProjectZero og Syddansk Universitet afholder den 28. – 29. september 2021 klimakonference. Sonderborg Climate Neutrality Conference 2021 er 100% online med fokus på spændingsfeltet og det nødvendige samspill mellem universiteter, industrien og samfundet – det såkaldte Triple-Helix samarbejde – med ambitionen om at accelerere såvel klimaløsninger som klimahandlinger. 

Nyeste viden og bedste erfaringer fra hele verden

Inspirerende oplæg fra alle verdenshjørner vil sammen med de nyeste teknologiske løsninger og de bedste erfaringer fra byernes/kommunernes arbejde med klimaomstillingen, blive præsenteret og debatteret. Konferencen afsluttes med en online guidet klimaløsningstur til 5 europæiske byer, heriblandt Sønderborg. Byer/kommuner har på tværs af Europa, for alvor sat sig i drivers seat når det gælder lokale klimahandlinger og bæredygtighed.

Gratis tilmelding – men tilmeld dig allerede nu!

Konferencens målgrupper omfatter klima-interesserede borgere, studerende, ansatte i grønne virksomheder, forskere m.v.

Læs mere om konferencen, programmet m.v. og tilmeld dig her.

Konferencen, som afvikles på engelsk, er gratis for alle deltagere.

7. juli 2021

Download konferenceprogram

Link til konferenceprogram, information og gratis tilmelding.

Årets klimakonference er nummer 4 i rækken af Sønderborg klimakonferencer arrangeret af Syddansk Universitet og ProjectZero. De tidligere konferencer blev gennemført i 2015, 2017, 2019 og senest i 2021, hvor fokus var på de unges deltagelse.

Årets klimakonference inddrager bl.a. erfaringerne fra DK2020-projektet og EU SmartEnCity-projektet, som begge har fokus på at styrke byernes/kommunernes aktive deltagelse i klimaomstillingen.

Cookiepolitik