Grønt tillæg til Ugeavisen: Gør din bolig grøn og spar penge!

Sønderborg Ugeavis indeholder i denne uge et 24 siders tillæg, hvor du kan hente grøn inspiration og viden. Læs om familiers erfaringer med nye grønne vaner og om børnenes klimabekymring. Udnyt de 675 mio. tilskudskroner i Bygningspuljen og det fordoblede håndværkerfradrag på 25.000 kr.

Af ProjectZeroKlimaforandringerne er synlige og hvert ton CO2 sparet tæller. I Sønderborg gør vi det klimaklogt, og vi gør det sammen.

Boligerne står i dag for 40 procent af CO2-udledningen. Heldigvis har det aldrig været billigere at energi-renovere din bolig, og bankerne tilbyder attraktiv grøn finansiering.Bliv inspireret til, hvordan du kan energirenovere din bolig, droppe gas og olie, udnytte håndværkerfradraget, få godt indeklima, samt spare penge og øge din boligs værdi.

Udnyt de 675 mio. tilskudskroner i Bygningspuljen og det fordoblede håndværkerfradrag på 25.000 kr.

Hent avisen i postkassen – og gem tillægget til din ansøgning til Bygningspuljen ultimo marts 2021.

24. februar 2021

INVESTÉR DIN ENERGI I FREMTIDEN

Kontakt dit pengeinstitut, håndværker eller én energikonsulent nu. De kan hjælpe dig til en grønnere, bedre bolig. Realiser dine drømme, så bidrager du samtidig til at skabe lokale grønne jobs og tager ansvar for de kommende generationer.

Hent inspiration og vejledning på www.ZERObolig.dk.

Sønderborg Ugeavis

Læs det fulde tillæg her.

Cookiepolitik