Bliv klogere på dit indeklima – deltag i ProjectZeros online arrangement

For mange er hjemmearbejdsplads og hjemmeskole fortsat dagligdag, og det udfordrer hjemmets indeklima og påvirker  helbredet. Hør Bolius´ indeklima ekspert fortælle om de typiske indeklimaudfordringer, og hvordan de ofte nemt kan løses

De mange timer vi bruger indenfor, sender særligt CO2 niveaet og luftfugtigheden helt i vejret. Det, kombineret med manglende udluftning her i den kolde tid, påvirker vores sundhed med symptomer som hovedpine, astma og dårlig søvn, men også hjemmet bliver påvirket med særligt fugt og skimmelsvamp.


Du har nu mulighed for at være med, når ProjectZero sammen med Bolius stiller skarpt på vigtigheden af det gode indeklima, hvordan man får et godt indeklima og hvad man kan gøre ved allerede opstået udfordringer.

Mød Tue Patursson, indeklimaekspert fra Videncentret Bolius, online og hør en familie fortælle om deres indeklimaudfordringer
ONSDAG D. 10. MARTS KL 19.30


Indeklima er et højaktuelt emne, som ProjectZero i den seneste tid har haft særlig fokus på. Her har 40 familier lånt en indeklimamåler, som i deres hjem har målt på COniveau, luftfugtighed, temperatur og støj. Det har givet familierne en unik indsigt i, hvor de kan ændre deres adfærd, for at forbedre deres indeklima. Du kan læse mere om indeklima på ProjectZeros hjemmeside her, hvor du, som boligejer, også har mulighed for at låne en indeklimamåler.

10. marts 2021 kl. 19.30 - 20.15

Pris: Gratis

Sådan tilmelder du dig

Du kan melde dig til det online arrangement, ved at sende en mail til post@projectzero.dk.

Der er et begrænset antal pladser, og de fordeles efter først til mølle.

Hvem er Videnscentret Bolius

Bolius´ formål er at forbedre livskvaliteten for alle, ved at gøre viden om boligen tilgængelig og anvendelig. Videncentret Bolius er ikke-kommerciel, uvildig og ejet af den filantropiske forening Realdania. 
Læs mere om Bolius her.

Cookiepolitik