Ny data- og digitaliseringsmedarbejder i ProjectZero

ProjectZero har i november 2021 ansat Sebastian Johansen Hellesøe som ny data- og digitaliseringsekspert.

Af ProjectZero

ProjectZero er partner i EU SmartEnCity-projektet, som bl.a. har fokus på at styrke data-anvendelsen i at skabe CO2-neutrale byer. EU har allerede finansieret udviklingen af Sønderborgs City Information Open Platformen. Med Sebastians ansættelse og støtte fra EU sætter ProjectZero nu turbo på at indsamle og udstille energisystemets data for hele Sønderborg-området.

”Jeg er født og opvokset på Als og har mine rødder her i området. Jeg har fra sidelinjen fulgt med i udviklingen af ProjectZero-visionen, og hvordan vi alle kan blive mere klimabevidste samt hvilke tiltag, der er blevet igangsat. Med ansættelsen har jeg nu selv mulighed for, at bidrage til Sønderborgs klimaindsatser.”

Sebastian har en kandidatuddannelse som mekatronik-ingeniør fra SDU/Alsion, og kender derigennem til styring/regulering, produktion af grøn energi og arbejdsgang med data m.v. Udfordringen, udover det tekniske er at samarbejde med datakilder, dataejere og at visualisere både forbruget og produktionen af energi.

Afslutningsvis siger Sebastian, ”Jeg glæder mig til samarbejdet med de mange gode kræfter, der samarbejder om Sønderborgs klimaindsatser og håber med data og digitalisering, at kunne sætte turbo på både borger-inddragelsen og omstillingen i Sønderborg-området.”

Kontaktinformation: 

E-mail: sjh@projectzero.dk
Telefon: +45 31 19 32 64

15. december 2021

Cookiepolitik