Ny projektleder til ZERO-bolig området


Ny projektleder til ZERO-bolig området

ProjectZero har den 1. juli 2021 ansat Anne Branderup som Senior Projektleder på ZERO-bolig området. Anne vil tage fat på at videreføre det arbejde der allerede er godt i gang for at nå nullet i 2029.

ProjectZero har den 1. juli 2021 ansat Anne Branderup som Senior Projektleder på ZERO-bolig området. Anne vil tage fat på at videreføre det arbejde der allerede er godt i gang for at nå nullet i 2029. Derudover besidder Anne en profil, der skal bidrage med at holde fokus på kunderejsen på tværs af områderne Transport, Bolig og Borgerinvolvering.

”Min vigtigste opgave i ProjectZero vil være at holde fokus på indsatserne og afstemme at de afspejler de målsætninger vi har, så målet om et CO2-neuralt Sønderborg i 2029 kan indfries. Jeg kommer med en baggrund inden for digital forretningsudvikling og projektledelse, hvor jeg arbejder med kunderejsen som driver for at holde fokus på målsætningen og samtidig sikre at det afspejler brugerens behov, - i dette tilfælde borgerne i Sønderborg.”

Anne har en kandidat fra IT-universitetet med speciale i e-business og digital forretningsudvikling, og har bl.a. arbejdet med den digitale kunderejse for virksomheder som Carlsberg og Brobizz. Indtil for ganske nylig har Anne og hendes familie være bosat i Valby, men har valgt at flytte til Sønderborg for at komme tættere på familien: ”Jeg er født og opvokset i Høruphav uden for Sønderborg, og her har jeg stadig mine forældre, bror og svigerinde. Min mand og jeg har igennem længere tid haft et ønske om at flytte ud af storbyen og da jobmuligheden hos ProjectZero bød sig, var det tid til at realisere det ønske. Jeg ser frem til at lære Sønderborg at kende igen, og ikke mindst til at arbejde med kampen for klimaet i ProjectZero og sammen med resten af Sønderborg området.”

18. august 2021

Cookiepolitik