Klimakompetencer til SMV'er

ProjectZero har i løbet af marts afholdt flere webinarer med fokus på virksomhedernes klimaaftryk, og fra i dag onsdag d. 14. april sættes der fokus på de nødvendige klimakompetencer.

Af Jens Christian Moltke-Leth

Den 11., 18. og 25. marts afholdt ProjectZero webinaret, ”Få styr på din virksomheds klimaaftryk”, der med afsæt i Erhvervsstyrelsens CO2-beregningsværktøj, havde til hensigt at hjælp virksomheder i gang med at beregne sit klimaaftryk.

Mange virksomheder deltog, og fik derfor god indsigt i, hvordan man starter sin virksomheds klimarejse. Når man har beregnet sit klimaaftryk, er man bedre i stand til at tage de fornødne skridt mod en grønnere profil, men det kan være svært at vide, hvor man skal starte.

ProjectZero vil forsøge at hjælpe med at gøre opmærksom på, hvor virksomheder har mulighed for at sætte ind. Der vil derfor i fremtiden blive arrangeret og afholdt webinarer med forskellige temaer, heriblandt grøn finansiering, kommunikation af klimaindsats, ESG, grøn transport, grøn innovation og meget mere.

Striben af nye webinarer er allerede skudt i gang

I dag er det første af de kommende webinarer blevet afholdt. Dagens webinar omhandlede klimapåvirkning og muligheder, hvor der blev talt om, hvilke udfordringer virksomheder oftest møder, når man skal i gang med sin klimarejse. Yderligere fortalte Werner Bruhn, Sønderborg Fornikling, om hvordan de har gået til virksomhedens grønne omstilling, og hvilke udfordringer, de stødte på, og hvordan de tacklede dem.

Hold øje med ProjectZero på LinkedIn og vore nyhedsbrev, hvor man vil kunne læse mere om, hvor og hvordan man tilmelder sig.

14. april 2021

Cookiepolitik