Har din virksomhed styr på ESG?

Virksomheder udfordres i stigende grad på ansvarlig og bæredygtig virksomhedsdrift. Under dette indgår klima, og ProjectZero inviterer derfor til webinar.

D. 11. maj 2021 kl. 09-10 inviteres Sønderborg-områdets virksomheder til webinar om ESG. På webinaret vil man blandt andre møde Sydbank, som vil fortælle mere om baggrunden for ESG-faktorerne og deres arbejde med bæredygtighed.

Af Jens Christian Moltke-Leth

”ESG” (Environmental, Social, Governance) er muligvis noget, som mange virksomheder er stødt på, men de færreste arbejder aktivt med.

At arbejde med ESG er en måde, hvorpå man kan styrke sin klimaindsats ved at sætte sine aktiviteter i perspektiv til de tre områder (Environmental, Social, Governance). Det bidrager dermed til en stærkere forståelse af, hvordan virksomheden kan udvikle sig på sin klima- og bæredygtighedsrejse.

Hvordan arbejder virksomheder med ESG?

På webinaret vil vi komme nærmere ind på, hvad ESG er, og hvad det betyder for virksomhedernes fremtidige arbejde med klima, energi og bæredygtighed.

Virksomhederne vil fra kunder, investorer og banker, blive mødt af udtrykket, ”ESG”. Derfor er det vigtigt, at en virksomhed kan forholde sig til det, og kender til rammerne indenfor de tre områder, og den betydning det vil have.

Webinaret søger at indramme udtrykket ESG og fremhæve væsentligheden af, at virksomheder indtænker ESG. Det er vigtigt at slå fast, at ESG ikke er en NY ting, virksomhederne skal arbejde med, men derimod en forlængelse eller en gren af det arbejde de i forvejen udfører.

Webinaret er fastlagt til én times varighed.

Agendaen for webinaret er som følger:

 • ESG-dagsorden – hvordan passer dette ind i ProjectZero-visionen?
  • V. Jens Christian Moltke-Leth, ProjectZero
 • ESG som måleenhed. Virksomhederne vurderes på arbejde med ESG.
  • V. Camilla Kirkegaard Jensen, Sydbank
 • Hvordan kan man få overblik over sine ESG-data og arbejde med dem?
  • V. Mia Lena Engebretsen, Valified
 • Spørgsmål og svar
  • Deltagerne har mulighed for at stille spørgsmål

Mød Camilla Kirkegaard Jensen, Sydbank, der med sin erfaringer fra arbejdet med CSR, vil fortælle om, hvad ESG er, og hvordan man skal forstå begreberne.

Mød yderligere Mia Lena Engebretsen, Valified, som med sin fortid i bankverdenen og erfaring fra Valified, har stor indsigt i ESG, hvordan man arbejder med disse emner, og hvordan man skaber værdi for sin virksomhed via ESG-rammesætningen.

Sådan tilmelder du dig

Tilmeld dig via linket her 

Du vil forud for mødet modtage en påmindelse om webinaret samt et link til teamsmødet, hvor webinaret vil finde sted. 

28. april 2021

Cookiepolitik