Broager Sparekasse holdt direkte webinar om tilskud og fradrag til boligejere der vil energi-renovere

Tirsdag blev Broager Sparekasses filial i Sønderborg omdannet til et tv-studie, hvor interesserede boligejere kunne følge med direkte på Facebook, og se og høre om de mange tilskud- og fradragsmuligheder til de boligejere, der ønsker at energi-renovere deres boliger, men ikke fik tilskud fra Brygningspuljen.

Af ProjectZero

Mange boligejere i Sønderborg gik forgæves, da de søgte tilskud i Bygningspuljen, men der findes fortsat mange tilskuds- og fradragsmuligheder for de boligejere, der skal i gang med en større energirenovering af deres bolig – og det satte Broager Sparekasse fokus på i en halv times direkte webinar på Facebook fra filialen i Sønderborg.

På webinaret fortalte Charlie Lemtorp fra ProjectZero om, hvilke andre muligheder der findes for, at få fradrag og tilskud til energi-renovering, blandt andet den såkaldte ’afkoblingspulje’, hvor der kan opnås tilskud, hvis gasfyret skiftes til eksempelvis en varmepumpe eller fjernvarme samt det højere håndværkerfradrag, som i 2021 er på 25.000 kroner, som blandt andet kan bruges til isolering af tag og nye vinduer.

Kjeld Faaborg fra Estate Mæglerne i Gråsten, fortalte om, hvorfor boligejere kan få en ekstra gevinst ved at energi-investere i boligen, så energimærket kan forbedres. Dels ser boligkøberne i dag langt mere på, at boligen har et godt energimærke og samtidig får boligen et bedre indeklima, hvilket giver en højere værdi for boligen og ikke mindst en lavere energiregning, når blandt andet varmekilden optimeres og der isoleres, skiftes tag, døre og vinduer.

Broager Sparekasses filialleder, Tonni Johannsen, fortalte på webinaret om, hvordan den bedste og mest fordelagtige finansiering kan sammensættes, og hvordan tilskuds- og fradragsmulighederne regnes ind i den samlede finansieringsplan, når der skal ske en større og mere gennemgribende energi-renovering af boligen.

Det var første gang, at Broager Sparekasse sendte et direkte webinar til alle via Facebook – og du kan se eller gense webinaret her.

28. april 2021

Cookiepolitik