Charlie er klimacoach for Sønderborgs håndværkere

Charlie Lemtorp, som har gennemført 1.600 energivejledninger i Sønderborg-området, skal nu styrke håndværkernes aktive deltagelse i Sønderborgs klimaomstilling.

Af ProjectZero

Charlie Lemtorp har fokus på ProjectZeros ZERObyg-program, med henblik på at styrke håndværkernes inddragelse og aktive deltagelse i Sønderborgs klima-omstilling.

Charlie gennemførte i perioden 2010 – 2015 mere end 1.600 energivejledninger i Sønderborg-området, hvoraf ca. 60% resulterede i en eller flere energirenoveringer.

Det er erfaringen fra dette arbejde, som Charlie nu sammen med bl.a. EUC Syd og BC Syd overfører til områdets håndværkere. Målet er, at håndværkerne gennem kvalificeret vejledning kan skabe tryghed om de grønne løsninger i Roadmap2025 og dermed hjælpe områdets boligejere med at træffe de rigtige renoveringsbeslutninger vedr. deres bolig; hvad enten det er indeklimaet som lider, taget eller varmekilden der skal skiftes eller når familien ønsker at sikre deres hjem mod vand udefra.

Charlie er uddannet bygningskonstruktør, energimærkningskonsulent og miljørådgiver.

Charlie har tidligere arbejdet med projekter, energi, indeklima og driftsoptimering i alle slags bygninger. Og han har arbejdet på tværs af energiselskaberne, som bindeled ud til slutbrugeren indenfor energioptimering.

Privat bor Charlie på Sydals. Fritiden bruges på familie, fodbold, jagthundetræning og friluftsliv. Charlie har stor erfaring med at engagere og motivere frivillige. Som frivillig har Charlie gennem mange år været aktiv som bestyrelsesmedlem i Lysabild SG fodbold og som kontaktperson i Dansk Münsterlænder klub.

Tlf: +45 3168 3092/ +45 5370 2015

cl@projectzero.dk

 

11. marts 2020

Cookiepolitik