Allan skal skabe grøn vækst og arbejdspladser

Allan Pilgaard-Jensen er tiltrådt en ny stilling i ProjectZero Business med fokus på at skabe grøn vækst og arbejdspladser som en integreret del af Sønderborgs rejse mod CO2-nullet. Det sker gennem demonstrationsprojekter og etablering af et Sønderborg-demonstratorium.

Af ProjectZero

Allan Pilgaard-Jensen er tiltrådt en nyoprettet stilling med ansvar for at skabe grøn vækst og arbejdspladser som en integreret del af Sønderborgs rejse mod CO2-nullet i 2029. Det sker gennem demonstrationsprojekter og etablering af et Sønderborg-demonstratorium, som skal vise interesserede byer verden over, hvordan grønne løsninger fra Sønderborg-områdets virksomheder er med til at skabe et integreret energisystem og et CO2-neutralt Sønderborg i 2029

Allan har siden sin ansættelse i oktober 2019 arbejdet i den nyetablerede forretningsenhed ProjectZero Business med eget Advisory Board og arbejdende formand.

Allan har arbejdet – og boet – i Sønderborg siden midt 90érne med fokus på product management, marketing og forretningsudvikling i områdets virksomheder. Senest har han haft ansvaret for Niko-Servodans product management/marketing og før det tilsvarende for Danfoss Solar Inverters. Allan er medlem af bestyrelsen i Sønderborg Vækstråd.

9. marts 2020

Cookiepolitik