Gratis opvarmning til Vi Cykler Til Arbejde

Gratis opvarmning i maj & juni:
VI CYKLER TIL ARBEJDE - hver for sig!

Vi tager forskud på cykelglæden med en opvarmings-udgave af VI CYKLER TIL ARBEJDE fra 18. maj - 26. juni. Det er gratis at være med for alle, der er tilmeldt september-kampagnen.

I år har vi udskudt VI CYKLER TIL ARBEJDE til september på grund af corona-situationen. Men allerede nu trænger vi seriøst til vores daglige cykelture med masser af frisk luft og god motion, som både booster vores sundhed og vores gode humør.

Men det kan være svært at motivere sig selv til at få cyklet. Derfor kan du allerede fra 18. maj - 26. juni være med i vores afstands-opvarmnings-udgave af VI CYKLER TIL ARBEJDE, som er gratis for alle, der er tilmeldt september-kampagnen.

Hver dag på cyklen giver point – også alle dine cykelture fra hjemmekontoret! 

Læs mere og meld dit VI CYKLER TIL ARBEJDE-hold til her - så får I gratis adgang til opvarmningen fra 18. maj og 26. juni.
Endnu ikke tilmeldt? Sæt et hold med 2-16 kollegaer
PS. Pas på hinanden derude - og husk også at holde afstand på cykelstien :-)
 
 

Vask, smør - og smil!

Er din cykel træt og ufornøjet? Fortvivl ej! Du kan hurtigt gøre cykelturen til en ren og velsmurt fornøjelse. Her får du cykelmekanikerens guide til en forårsklar cykel i 6 lette trin.
 
 

Gør som Arnold:
Ta' cyklen!

Den legendariske fitness-konge og skuespiller Arnold Schwarzenegger holder sig i form på cyklen. I denne skønne video fortæller Terminatoren om cykling i corona-tider.

Se Arnold her

20. maj 2020

Cookiepolitik