Skrot din benzindrevne plæneklipper – vind en eldreven robotplæneklipper

En benzindreven plæneklipper udleder meget CO2, derfor kan et CO2 effektivt alternativ være en eldreven robotplæneklipper.

Af ProjectZero


Stine og Lars fra Ulkebøl Plæneklipperservice

I takt med at vi skal nå de mål som er sat, både nationalt og lokalt – 70% reduktion i CO2 i Danmark i 2030 og 100% CO2 neutralitet i 2029 i Sønderborg-området. kræver det, at vi laver både små og større grønne ændringer i vores hjem. At skrotte olie- eller naturgasfyret til fordel for fjernvarme eller varmepumper, at installere solceller, isolere boligen og tænke over strømforbruget i boligen er alle måder, hvorpå du og din familie kan reducere jeres CO2-aftryk væsentligt.

En anden ting man kan gøre derhjemme er blandt andet at skrotte den benzinslugende plæneklipper til fordel for en eldreven robotplæneklipper – og ikke nok med at du sparer CO2 på klimakontoen, så er det også en nem og bekvem løsning. Med den eldrevne robotplæneklipper skal du ikke længere skubbe en tung plæneklipper rundt i haven.

En benzindreven plæneklipper afgiver for hver kørt time, det der svarer til det samme som en nyere bil der har kørt 50 km. Med en eldreven robotplæneklipper betyder det en reduktion på ca. 25,6 kg CO2 om året.

I samarbejde med Ulkebøl Plæneklipperservice kan du og din familie nu få chancen for at vinde en Husqvarna 305 eldreven robotplæneklipper, der kan afdække 600 kvm. græsplæne. Udover robotplæneklipperen får du også den genopladelige station, som robotten selv kører retur til og Ulkebøl Plæneklipperservice installere alt for dig i din have.

Deltag i konkurrencen ved at svare på spørgsmålet:

Hvordan passer en eldreven robotplæneklipper

 ind i din families klimahandleplan?

 

Send en mail med dit svar – deltag her.

Husk at skrive dit navn og telefonnr. i mailen og mærk emnefeltet med ”Husqvarna robotplæneklipper”.

Den heldige vinder findes d. 1. juli 2020 - så tøv ikke med at deltage allerede i dag.

Af praktiske årsager får den heldige vinder sin eldrevne robotplæneklipper leveret og installeret efter d. 1 august 2020.

24. juni 2020

Bliv inspireret til hvad du kan gøre i din bolig her.

Husqvarna Automower 305 har et kompakt design og er ideel til haver på op til 600 kvm. En typisk ladetid er 60 min. – du kan læse mere om den eldrevne robotplæneklipper her.

Cookiepolitik