Få fingrene i et godt varmetilbud!

Nu har du igen muligheden for at få fat i et godt varmetilbud fra Sønderborg Varme - læs mere om hvordan du kan få fjernvarme til 42.900 kr. i denne artikel.

Af Nanna Winther

Sønderborg Varme fortsætter successen med deres tilbud på fjernvarme i 2020. Derfor kan du, hvis du bor i Sønderborg Varmes fjernvarmeområde og endnu ikke har fået fjernvarme, stadig nå at få fingrene i deres gode tilbud.

385 boliger i Sønderborg-området blev i 2019 koblet på Sønderborg Varmes fjernvarme. Kristian Lykke-Krogh, kundekonsulent hos Sønderborg Varme, fortæller, at de 310 har skiftet fra gas, 20 fra oliefyr, 15 fra elvarme og 12 fra fast brændsel. Og så er de sidste 12 nye fjernvarmekunder nybyggeri.

 

Sønderborg Varme har lavet 2 pakkeløsninger man som ny kunde kan vælge imellem. I den første pakkeløsning klares alt for kunden, mens kunden i den anden pakkeløsning selv skal stå for organiseringen. "I pakkeløsning 1 sørger vi for alt, også organisering og koordinering med diverse håndværkere, kunden skal bare åbne døren, og så klarer vi resten. I pakkeløsning 2, skal kunden selv organisere og betale en VVS-montør for det invendige VVS-arbejde samt gasafbrydelsen," fortæller Kristian Lykke-Krogh og fortsætter, "Vi har hos Sønderborg Varme valgt at lave to pakkeløsninger på fjernvarmen. Løsningerne indeholder fjernelse af gammel varmekilde, installering af fjernvarme, samt mulighed for betaling over 10 år. Hvor meget man selv skal sørge for afhænger af hvilken af de 2 pakkeløsninger man vælger. Vi har valgt at lave pakkeløsninger hos Sønderborg Varme for at gøre det nemt og bekvemt for vores kunder, at få en grøn varmekilde i deres hjem."

 

Kontantprisen for at få fjernvarme er 42.900 kr. men det er også muligt at betale 10.500 kr. i engangsbeløb og 270 kr. om måneden i 10 år.

Med håndværkerfradraget kan man få en yderligere reduktion i prisen.

 

En tilfreds kunde

Familien Søgaard, bestående af Finn Søgaard og hans kone, valgte i 2019 at sige ja til, at få grøn fjernvarme fra Sønderborg Varme.

Finn Søgaard foran familiens hus i Hørup.

 

Der er flere overvejelser som har været medvirkende til, at familien har valgt at få fjernvarme. Blandt andet, at det skulle være vedligeholdelsesfrit så familien ikke skal bruge tid og energi på at drifte oliefyret. Nemhed og at det er bekvemt, er yderligere grund til at familien valgte fjernvarme. Familien håber på at fjerne alt bøvl fra en hverdag hvor der gerne skal være tid og overskud til andet end drift af et oliefyr.

En anden årsag er en stigende bevidsthed fra familien om det aftryk vi alle sætter på kloden. Det betyder meget for familien at bidrage til nedsættelsen af CO2 på både lokal- og nationalplan.

 

Hvorfor vælge fjernvarme?

Udbredelse af fjernvarmen er med til at minimere Danmarks CO2-udledning. Opvarmer du stadig din bolig med gas, olie eller el kan der samtidig være penge at spare og det kan derfor godt betale sig at blive tilsluttet fjernvarmen.

 

Skal du, sammen med de mange andre der allerede har taget imod tilbuddet, også have fingrene i Sønderborg Varmes kampagne tilbud?

Så tøv ikke med at kontakte Kristian Lykke-Krogh, kundekonsulent hos Sønderborg Varme på tlf. 73435032, mail kk@sfjv.dk eller se mere på Sønderborg Varmes hjemmeside.

12. februar 2020

Hvad er fjernvarme?

På Videncentret Bolius' hjemmeside, kan du blandt andet blive klogere på hvordan fjernvarmen fungerer, også i din bolig, hvor meget vedligeholdelse der er hvis man har fjernvarme, samt hvor længe et fjernvarmeanlæg holder.

Læs mere her.

Private ejerboliger

Sønderborg fortsætter rejsen mod et CO2-neutralt Sønderborg-område i 2029 med 50 konkrete handlinger, som skal gennemføres inden 2025, som beskrevet i Roadmap2025.

Boligejerne skal implementere fjernvarme, varmepumper og grøn strøm for at fremtidssikre den lokale grønne omstilling.

ProjectZero-visionen gør Sønderborg til frontløber på klimaområdet og er med til at styrke områdets omdømme, regionalt, nationalt og internationalt. Siden 2007 er Sønderborg-områdets CO2-udledning reduceret med 38,3 % og energiforbruget med 13,8 %.

Cookiepolitik