Morgenmøde i byggebranchen

Mere end 60 håndværkere og rådgivere deltog i Sønderborg kommune og Dansk byggeris morgenmøde, hvor de bl.a. blev klogere på, hvilke projekter der kan have betydning for dem i efteråret 2020.

Af Charlie Lemtorp

Hans Lehmann, vicedirektør på EUC Syd, bød deltagerne velkommen med en tak for samarbejdet, og med et ønske om at dialogen og samarbejdet skal fortsætte.

De fremmødte fik en gennemgang af den nye portal, der fremover anvendes i Sønderborg Kommune samt et indblik i den mængde byggeopgaver som Sønderborg Kommune står foran i dette efterår.

Mie Rauff Nielsen, Sønderborg kommune, gennemgik opgaver for 330 mio. kr. der netop skal sættes i gang. Hvis byggebranchen ikke allerede har travlt ser man nu ind i et efterår hvor et rekordstort budget ligger.  

”Samarbejde på tværs og gode kompetencer kan spare penge på byggepladsen og dette vil der være behov for med alle disse opgaver. Med den nye platform for byggeopgaver vil også de små firmaer kunne være med, da det nu er den samme platform hver gang”, fortæller Bjarke Fynsk, direktør i Fynsk og Søn og Formand for Dansk Byggeri i Sønderborg.

Som afslutning blev der budt på rundstykker og kaffe. Med lidt i hånden fik håndværkere og rådgivere snakket med hinanden på tværs af branche og fag.

”Vi er rigtig glade for det flotte fremmøde her på EUC Syd. Det er svært, at få håndværkerne til at tage tid ud af kalenderen, hvis de har andre opgaver, så det er kun dejligt med den opbakning", fortæller Hans Lehmann Vicedirektør Eucsyd

20. august 2020

Bliv ZEROhåndværker – og få tjek på din klimaværktøjskasse

EUC Syd, Business College Syd og ProjectZero har i samarbejde udviklet ZEROhåndværker-kurset, hvor du som håndværker kan øge dine kompetencer inden for salg, lean/samarbejde samt energi- og klimarigtige løsninger.

Kurset tager udgangspunkt i et konkret parcelhus, hvilke muligheder, udfordringer og løsninger man støder ind i som håndværker når boligen skal være mere energieffektiv.

5 fordele ved at deltage på ZEROhåndværker-kurset:

  • Du bliver mere selvkørende i forhold til planlægning og eksekvering af egne mål, arbejdsgange og tidsfordeling
  • Du får større indsigt i egne muligheder og begrænsninger og kan bruge disse aktivt i arbejdet til fordel for kunder og kollegaer
  • Du bidrager til en bedre kundeoplevelse og mere loyale kunder
  • Du vil kunne tilpasse din arbejdsgang til forskellige kundesegmenter og dermed ramme bredere og dybere
  • Du bruger de nye redskaber til at optimere arbejdsgange til fordel for både dig selv og teamets trivsel


Kontakt Karen Clausen 6021 3998 eller kac@bcsyd.dk for yderligere information.

Cookiepolitik