ProjectZero får smilet frem hos butiksejerne

Bragt i SønderborgNYT d. 31. marts

Jens Christian Moltke-Leth fra ProjectZero har i dagene i slutningen af marts været på rundttur til flere af de åbne butikker i Sønderborg Kommune.

“Jeg har været i Nordborg og Gråsten – og ligesom her i Perlegade i Sønderborg, så er det tydeligt, at rigtigt mange af butikkernes kunder holder sig hjemme. Derfor kigger jeg indenfor i nogle af butikkerne og giver dem en pose med lidt forskelligt i”, siger Jens Christian Moltke-Leth til SønderborgNYT.

I posen er der LED-pærer, ProjectZero-brochurer og lidt chokolade fra Wohlenberg”, siger Jens Christian Moltke-Leth.

“Butikkerne er et af ProjectZeros fokusområder, fordi deres energiforbrug også tæller med i regnskabet, der skal gøre Sønderborg klima-neutral i 2029, gøres op”.

Jens Christian Moltke-Leth fortæller, han indtil videre har besøgt omkring 60 butikker.

“Der har været rigtig god respons og smil på læben i butikkerne – og det er dejligt at kunne være med til det i en svær tid”.

Den første butik, der fik besøg tirsdag, var La Fromagerie i Perlegade.

ZERObutik

31. marts 2020

Vil I være ZERObutik?

Så kontakt en af vores ZERObutik-partnere:


NH Jespersen​ - 74 42 43 30

 

Elektrikeren​ - 74 42 17 50

Møldrup - 74 42 98 00

 

ZEROcompany

Sønderborg fortsætter rejsen mod et CO2-neutralt Sønderborg-område i 2029 med 50 konkrete handlinger, som skal gennemføres inden 2025, som beskrevet i Roadmap2025.

Virksomheder skal gå efter nullet ved at øjne den korte tilbagebetalingstid, ved at gennemføre energieffektivisering- og renoveringer for at fremtidssikre den lokale, grønne omstilling.

ProjectZero-visionen gør Sønderborg til frontløber på klimaområdet og er med til at styrke områdets omdømme, regionalt, nationalt og internationalt. Siden 2007 er Sønderborg-områdets CO2-udledning reduceret med 38,3 % og energiforbruget med 13,8 %.

Cookiepolitik