Bliv ZEROhåndværker online

Klimaforandringerne er synlige og håndværkerne udfordres løbende på deres viden om praktiske klimaløsninger i forbindelse med renoveringsprojekter. Derfor lancerer ProjectZero nu ZEROhåndværker-kurset, hvor du får kompetencer og diplom - og din mester lønrefusion i forbindelse din online-kursusdeltagelse.

Af Charlie Lemtorp

EUC Syd, Business College Syd og ProjectZero inviterer områdets håndværkere til et 4 dages online ZEROhåndværker-kursus med fokus på salg og service af energi- og klimarigtige løsninger samt lean/samarbejde på byggepladsen. Kurset gennemføres som AMU-kursus med lønrefusion og diplom for deltagelse.

ZEROhåndværker-kurset gennemføres online. Platformen er teknisk simpel med hotline tekniske support, som sikrer en tryg og effektiv kursusafvikling.

De første online kursusforløb starter i april 2020. 

 

Kurser og efteruddannelse er en god investering

VVS Søberg, en af Sønderborg-områdets førende håndværksvirksomheder, bakker op om kurser og efteruddannelse.

” Helt konkret har kurserne gjort vores medarbejderne i stand til bedre forstå bygningsreglementet, de relaterede klimaløsninger og samtidig øge produktiviteten, styrke kundetilfredsheden. Vi har også oplevet et fald i vores sygefravær efter vores medarbejdere har deltaget på kurserne”, udtaler direktør Kjeld Søberg der også glæder sig over, at sygefraværet er faldet, som et konkret resultat af bl.a. den bedre planlægning.

Virksomhederne, der sender deres medarbejdere på kurserne, har mulighed for at få dækket op til cirka 174 kroner pr. time af lønomkostninger i forbindelse med kurser og efteruddannelse af medarbejderne. Læs mere om disse muligheder i fakta-boksene.

Kontakt for Karen Clausen 6021 3998 eller kac@bcsyd.dk yderligere information.

 

21. april 2020

Bliv ZEROhåndværker – og få tjek på din klimaværktøjskasse

EUC Syd, Business College Syd og ProjectZero har i samarbejde udviklet ZEROhåndværker-kurset, hvor du som håndværker kan øge dine kompetencer inden for salg, lean/samarbejde samt energi- og klimarigtige løsninger.

Kurset tager udgangspunkt i et konkret parcelhus, hvilke muligheder, udfordringer og løsninger man støder ind i som håndværker, boligen skal være mere energieffektiv.

5 fordele ved at deltage på ZEROhåndværker-kurset:

  • Du bliver mere selvkørende i forhold til planlægning og eksekvering af egne mål, arbejdsgange og tidsfordeling
  • Du får større indsigt i egne muligheder og begrænsninger og kan bruge disse aktivt i arbejdet til fordel for kunder og kollegaer
  • Du bidrager til en bedre kundeoplevelse og mere loyale kunder
  • Du vil kunne tilpasse din arbejdsgang til forskellige kundesegmenter og dermed ramme bredere og dybere
  • Du bruger de nye redskaber til at optimale arbejdsgange til fordel for både dig selv og teamets trivsel


Kontakt for Karen Clausen 6021 3998 eller kac@bcsyd.dk yderligere information

Lønrefusion

Deltagelse i AMU-kurser udløser VEU refusion på 119 kroner pr. time.

Byggeriets uddannelsesfond https://www.bygud.dk/,  bidrager med op til yderligere 55 kroner pr. time, hvilket betyder, at der samlet ydes op til ca. 174 kroner pr. i lønrefusion for en svend i forbindelse med kursusdeltagelse.

Håndværksvirksomheder omfattet af teknikfagenes overenskomster kan søge Industriens Kompetenceudviklingsfond (https://www.ikuf.dk/), for ekstra midler i forbindelse med medarbejdernes efteruddannelse.

Cookiepolitik