Vil du også spare penge på din varmeregning?

Hvis du også vil have fingrene i Sønderborg Varmes fantastiske tilbud, på tilslutning til fjernvarme, skal du slå til inden årets udgang.

 

Af Nanna Winther

Hvis du bor i et fjernvarmeområde i Sønderborg Kommune og stadig ikke har fjernvarme, kan du lige nu få fingrene i et fantastisk tilbud fra Sønderborg Varme. Men vent ikke for længe, for tilbuddet gælder kun indtil udgangen af 2019.

 

”Vi kører kampagnen i hele 2019 og man sparer … kr. på at tilslutte sig fjernvarmen gennem vores tilbud, det kan virkelig betale sig!” fortæller Kristian Lykke Krogh, kundekonsulent hos Sønderborg Varme.

 

Sønderborg Varme har lanceret 2 tilbud på tilslutning til fjernvarme: ”I tilbud 1 sørger vi for alt, også organisering og koordinering med diverse håndværkere, kunden skal bare åbne døren og så klarer vi resten. I tilbud 2 skal kunden selv organisere og betale for det indvendige VVS-arbejde.” fortæller Kristian.

 

Vælger man tilbud 1 betales et engangsbeløb på 10.500 kr., samt 270 kr. pr. måned de efterfølgende 10 år. Tilbud 2 koster 15.750 kr. hos Sønderborg Varme, hertil kommer dog ekstra betaling for indvendigt VVS-arbejde. Med håndværkerfradraget kan man få en yderligere reduktion i prisen på gennemsnitligt 6.700 kr. inkl. moms.

 

Hvorfor vælge fjernvarme?

Udbredelse af fjernvarmen er med til at minimere Danmarks CO2 udledning. Opvarmer du stadig din bolig med gas, olie eller el kan der være penge at spare og det kan derfor godt betale sig at blive tilsluttet fjernvarmen.

 

Skal du, sammen med de ca. 250 andre der allerede har taget imod tilbuddet, også have fingrene i Sønderborg Varmes kampagne tilbud? Så tøv ikke med at kontakte Kristian Lykke Krogh, kundekonsulent hos Sønderborg Varme på … eller se mere på Sønderborg Varmes hjemmeside: http://www.sonderborg-fjernvarme.dk/oekonomi/sa-meget-koster-det-at-blive-tilsluttet-fjernvarme-2/

 

 

 

 

 

 

25. september 2019

Private ejerboliger

Sønderborg fortsætter rejsen mod et CO2-neutralt Sønderborg-område i 2029 med 50 konkrete handlinger, som skal gennemføres inden 2025, som beskrevet i Roadmap2025.

Boligejerne skal implementere fjernvarme, varmepumper og grøn strøm for at fremtidssikre den lokale, grønne omstilling.

ProjectZero-visionen gør Sønderborg til frontløber på klimaområdet og er med til at styrke områdets omdømme, regionalt, nationalt og internationalt. Siden 2007 er Sønderborg-områdets CO2 udledning reduceret med 38,3 % og energiforbruget med 13,8 %.

Cookiepolitik