Ny Projektleder til ZEROcompany

Hos ProjectZero har vi nu ansat en ny Projektleder til ZEROcompany-indsatsen. Med Jens Christian om bord er vi klar til at rette et skarpt fokus på projekterne i Roadmap2025.

Af ProjectZero

ProjectZero har, med effekt fra august 2019, ansat 25-årige Jens Christian Moltke-Leth som Projektleder på ZEROcompany-indsatsen. Med den nye ansættelse er der igen kommet fuld fokus på virksomhederne i Sønderborg-området. Jens Christians opgaver bliver at realisere projekterne fra Roadmap2025 med nullet i 2029 for øje.

 

”Som projektleder på ZERO-company-indsatsen vil min rolle være at engagere virksomhederne til at tage de fornødne skridt mod en mere energivenlig dagligdag.” siger Jens Christian Moltke-Leth og fortsætter, ”Mit fokus vil som det første ligge på ”De store virksomheder”, da det er dér, hvor den største besparelse kan blive høstet samt arbejdet med ZERObutikkerne, hvor der allerrede er mange af områdets butikker der bakker op.”

 

Jens Christian har, med sin kandidat i International Økonomi og Forretningsledelse fra Syddansk Universitet og erfaring fra bil- og møbelbranchen, et godt grundlag for at arbejde med virksomhederne i området. ”Jeg er sikker på, at det teoretiske fundament i samspil med min praktiske erfaring er med sikre en god dialog og sparring med virksomhederne omkring deres CO2-besparende tiltag.” udtaler Jens Christian og tilføjer, ”Jeg er spændt på og ser meget frem til at være en del af ProjectZero-visionen, hvor 75% reduktion i første omgang skal realiseres i 2025 og derefter nullet i 2029.”

11. september 2019

Fakta om ZEROcompany

Hvad kræves der for at blive en del af ZEROcompany?

For at blive ZEROcompany skal man:

  • Udpege en energiansvarlig i virksomheden, som sætter spot på energiforbruget.
  • Gennemføre de energirigtige udskiftninger og renoveringer, der er nødvendige for at sikre en reduktion i energiforbruget på mindst 10 %.
  • Dokumentere, at I har gennemført energibesparelserne.
  • Være villige til at offentliggøre jeres indsatser og besparelser på www.ProjectZero.dk til inspiration for andre virksomheder.

Hvis I allerede nu kan dokumentere en energibesparelse på 10 % eller mere i de seneste år og vil fortsætte indsatsen, kan I blive en del af ZEROcompany med det samme.

Cookiepolitik