3.000 træer kom til Sønderborg

Tirsdag den 3. september ankom 3.000 træer til Sønderborg. Årsagen er Danmarks Naturfredningsforenings landsindsamling, ”Danmark planter træer”. .

Af Henrik Bielefeldt

3.000 træer fylder mindre end man skulle tro. Plantet ud ville de fylde næsten en hektar, men når de står ude foran SuperBrugsen i Augustenborg kan Lars G. Andersen Direktør i Brugsforeningen for Als og Sundeved ikke gemme sig i skoven.

”Vi er gået med i landsindsamlingen da det går til et godt formål og samtidig passer ’Danmark Planter Træer’ rigtig godt ind i vores bæredygtighedsstrategi, hvor vi prioriterer lokale, friske fødevarer og løbende optimerer og indretter vores butikker, så vi belaster miljøet og klimaet mindst mulig”, fortæller direktøren for Brugsforeningen for Als og Sundeved Lars G Andersen

Flere initiativer i gang

”Vi samler ind til Danmark planter træer på mange måder i øjeblikket” Fortæller Axel Nielsen fra Sønderborg Handel og fortsætter, ”Det er i øjeblikket muligt at støtte indsamlingen via både SMS, Mobilepay og på nettet.”

En del af indsamlingen er en SMS-kampagne, hvor 3 lokale kunstnere har doneret et billede til indsamlingen. Ved at donere 20, 100 eller 200 kr. får man adgang til et billede der kan bruges som profilbillede til Facebook.

3 timers landsdækkende LIVE-indsamling på TV2

Indsamlingen kulminerer den 14. september med et stort indsamlingsshow på TV2 , hvor der sendes LIVE direkte fra trætoppen ved Gisselfeld Kloster i 3 timer. Ambitionen er at indsamle mindst 20 mio kr, således der kan plantes 1 mio. nye træer i landets folkeskove. Indsamlingen bakkes op af alle TV2´s kanaler, nyhederne og TV2-vejret med henblik på at maksimere kampagnens effektskabelse.

 

11. september 2019

Danmark planter træer

Send en SMS til 1245 med teksten træ1 og støt indsamlingen med 20 kr. = 1 træ.

Ved at støtte indsamlingen med 20 kr. modtager du billedet ”Moder jord”, som du kan bruge på din facebookprofil.

Send en SMS til 1245 med teksten træ5 og støt indsamlingen med 100 kr. = 5 træer.

Ved at støtte indsamlingen med 100 kr. modtager du billedet ”Vores træ”, som du kan bruge på din facebookprofil.

Send en SMS til 1245 med teksten træ10 og støt indsamlingen med 200 kr. = 10 træer.

Ved at støtte indsamlingen med 200 kr. modtager du billedet ”Lykke træ”, som du kan bruge på din facebookprofil.

Cookiepolitik