Vil du også spare penge på din varmeregning?

Hvis du også vil have fingrene i Sønderborg Varmes fantastiske tilbud, på tilslutning til fjernvarme, skal du slå til inden årets udgang.

Af Nanna Winther

 

Hvis du bor i Sønderborg Varmes fjernvarmeområde i Sønderborg Kommune og stadig ikke har fjernvarme, kan du lige nu få fingrene i et fantastisk tilbud på tilslutning til fjernvarme. Men vent ikke for længe, for tilbuddet gælder kun indtil udgangen af 2019.

 

”Vi kører kampagnen i hele 2019 og man sparer over 30.000 kr. på at tilslutte sig fjernvarmen gennem vores pakketilbud, i forhold til sidste år, det kan virkelig betale sig!” fortæller Kristian Lykke-Krogh, kundekonsulent hos Sønderborg Varme.

 

Sønderborg Varme har lanceret 2 tilbud på tilslutning til fjernvarme: ”I tilbud 1 sørger vi for alt, også organisering og koordinering med diverse håndværkere, kunden skal bare åbne døren og så klarer vi resten. I tilbud 2 skal kunden selv organisere og betale for VVS-montør for det indvendige VVS-arbejde samt gasafbrydelsen.” fortæller Kristian Lykke-Krogh.

 

Vælger man tilbud 1 betales et engangsbeløb på 10.500 kr., samt 270 kr. pr. måned de efterfølgende 10 år. Tilbud 2 koster 15.750 kr. hos Sønderborg Varme, hertil kommer dog ekstra betaling for indvendigt VVS-arbejde og gasafbrydelsen.

 

Med håndværkerfradraget kan man få en yderligere reduktion i prisen.

 

Mange der bor i Sønderborg Varmes forsyningsområde har allerede valgt tilbuddet - skal du være den næste?

 

Hvorfor vælge fjernvarme?

Udbredelse af fjernvarmen er med til at minimere Danmarks CO2 udledning. Opvarmer du stadig din bolig med gas, olie eller el kan der samtidig være penge at spare og det kan derfor godt betale sig at blive tilsluttet fjernvarmen.

 

Skal du, sammen med de mange andre der allerede har taget imod tilbuddet, også have fingrene i Sønderborg Varmes kampagne tilbud?

Så tøv ikke med at kontakte Kristian Lykke-Krogh, kundekonsulent hos Sønderborg Varme på tlf. 73435032, mail kk@sfjv.dk eller se mere på Sønderborg Varmes hjemmeside: http://www.sonderborg-fjernvarme.dk/oekonomi/sa-meget-koster-det-at-blive-tilsluttet-fjernvarme-2/

2. oktober 2019

En tilfreds kunde

Friedrich Semrau, fra Egernsund, er yderst tilfreds med sit valg af Sønderborg Varmes kampagnetilbud:

"Vi har valgt fjernvarme for at få en billigere og mere grøn varmekilde. Sønderborg Varme har været professionelle i hele forløbet og vi er meget glade for at have valgt fjernvarme."

 

 

Vil du gerne blive klogere på fjernvarme?

På Videncentret Bolius' hjemmeside kan du blandt andet blive klogere på hvordan fjernvarmen fungerer, også i din bolig, hvor meget vedligeholdelse der er hvis man har fjernvarme samt hvor længe et fjernvarmeanlæg holder.

Læs mere her: https://www.bolius.dk/opvarmning-med-fjernvarme-17059 

 

Private Ejerboliger

Sønderborg fortsætter rejsen mod et CO2-neutralt Sønderborg-område i 2029 med 50 konkrete handlinger, som skal gennemføres inden 2025, som beskrevet i Roadmap2025.

Boligejerne skal implementere fjernvarme, varmepumper og grøn strøm for at fremtidssikre den lokale, grønne omstilling.

ProjectZero-visionen gør Sønderborg til frontløber på klimaområdet og er med til at styrke områdets omdømme, regionalt, nationalt og internationalt. Siden 2007 er Sønderborg-områdets CO2 udledning reduceret med 38,3 % og energiforbruget med 13,8 %.

Cookiepolitik