Nye studentermedhjælpere hos ProjectZero

Mød Emma og Ellen, de to nye studentermedhjælpere der skal hjælpe med at koordinere den nyetablerede gruppe af unge, som bliver kaldt Ungeklimarådet.

Af ProjectZero

Siden maj har Emma Klint og Ellen Lykkeby Myhrmann holdt til på ProjectZeros kontor. De skal være med til at drive EU-projektet, EYES, der har til formål at engagere unge i energiplanlægning, bæredygtighed og den lokale klimadebat i Sønderborg-området.

”Vi ønsker at skabe en platform hvorfra unge i Sønderborg-området har mulighed for at lære og engagere deres medborgere. Forhåbentlig kan de blive inspireret til at arbejde med eller for klimaet i deres voksne liv”, fortæller Ellen, der flyttede til Sønderborg for lidt over et år siden for, at læse en bachelor i Europæiske Studier. 

Emma blev også trukket til Sønderborg af studiemæssige årsager, hvor hun som Ellen, studerer en bachelor i Europæiske studie på Syddansk Universitet:” Det er fantastisk at have et job der sætter fokus på at udvikle et bæredygtigt samfund, og at vi som unge kan vise hvor vigtigt det er at andre unge tager aktivt del i civilsamfundet” udtaler Emma omkring arbejdet med ungeklimarådet. Emma er selv aktiv frivillig, som bestyrelsesmedlem i beboerforeningen på Ungdomskollegiet og som lokal formand for Silba Sønderborg. ”Med mine interesser indenfor samfundsmæssige strukturer, mine organisatoriske kompetencer og en passion for bæredygtighed – glæder jeg mig til at prøve kræfter med projektet.”

6. november 2019

Medlem af Ungeklimarådet?

For at blive medlem af Ungeklimarådet skal du opfylde følgende kriterier: 

  • Være mellem 15-25 år
  • Være bosiddende, gå på studie eller have arbejde i Sønderborg kommune 
  • Være motiveret til at mødes 1-2 gange i måneden for at diskutere løsninger på klimaudfordringen 

Hvis det kunne være noget for dig, så skriv til em@projectzero.dk eller til ek@projectzero.dk. Vi svarer også gerne på alle de spørgsmål, som du måtte have. 

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Cookiepolitik