Udlejerforeningen sætter fokus på energi

Når Sønderborg udlejerforening den 25. marts afholder generalforsamling, sættes der samtidig fokus på energiforbruget.

 

Pressemeddelelse: Sønderborg udlejerforening

Sønderborg udlejerforening er med til at holde sine medlemmer opdateret om de nyeste tiltag på energiområdet på deres generalforsamling.

Det sker ved oplæg fra Ista, SE og ProjectZero. ”Vores medlemmer har fokus på at spare på energien og hjælpe deres lejere til at få et bedre overblik over deres forbrug”, fortæller Claus Østergaard fra Sønderborg udlejerforening og fortsætter:

”Vi arbejder for at give vores medlemmer den nyeste viden, der kan hjælpe dem til bedre og mere energirigtige ejendomme. Derfor har vi inviteret de tre oplægsholdere”

Digitaliseringen vil fremover kunne hjælpe med energibesparelser i mange ejendomme, og Hans Finne Salgsdirektør fra Ista vil på generalforsamlingen fortælle om deres opsamlingssystemer og målere, der via fjernaflæsning gennem Ista-online og deres beboer app, giver lejer bedre mulighed for at følge med i sit energiforbrug og udlejer kan følge sine ejendomme. Dermed kan både lejer og udlejer hurtigere reagere inden varmeregningen bliver løber løbsk

”Vi ved, at der er stor interesse for digitale løsninger og apps, der gør det muligt for både lejere og udlejere at følge deres forbrug. Derfor er vi også glade for at komme til udlejerforeningens generalforsamling og præsentere vores løsninger”, fortæller Hans Finne, salgsdirektør fra Ista

Godt samarbejde med projectZero

Sønderborg udlejerforening har igennem en lang årrække haft et godt samarbejde med ProjectZero, og det er resultatet af det arbejde, som skal præsenteres på generalforsamlingen.

”Vi bakker selvfølgelig op om områdets vision, og derfor har vi også et godt samarbejde med ProjectZero. Det kan betale sig at energirenovere, når en ejendom skal vedligeholdes, men det skal medtænkes fra starten af projektet”, fortæller Claus Østergaard, Sønderborg udlejerforening.

Til generalforsamlingen vil ProjectZero gennemgå det nye digitale værktøj udlejernergi.dk, som er udviklet i Sønderborg i samarbejde med udlejerforeningen. 

Sønderborg udlejerforening har ca. 150 medlemmer og er en del af Danske Udlejere, som er en landsdækkende interesseorganisation for private udlejere. Vi understøtter vores medlemmerne med løbende information om ændring i lovgivning og praktiske vinkler på en lang række af de problemstillinger, man kan stå med som udlejer. Herudover har vi et lokalt netværk, hvor vi kan hjælpe hinanden.  

Generalforsamlingen er for udlejerforeningens medlemmer, men interesserede udlejere kan kontakte Claus Østergaard via mail heise_oestergaard@mail.tele.dk, hvis de ønsker at deltage.

20. marts 2019

Energirenoveringer

Her kan du læse mere, om hvor det oftest kan betale sig at energirenovere:

Udlejerenergi.dk

Cookiepolitik