Ny projektleder hos ProjectZero

ProjectZero har fra d. 01.05.19 ansat Nanna Winther, som ny projektleder på ZERObolig-indsatsen

ProjectZero har fra maj måned ansat 26-årige Nanna Winther som projektleder på ZERObolig-indsatsen. Med de nye ressourcer skal Roadmap2025 projekterne på ejerboliger nu føres ud i livet. Et af de primære arbejdsområder bliver, sammen med forskellige samarbejdspartnere, at realisere flere energirenoveringer af ejerboliger i Sønderborg-området.

 

"Mit største fokus i starten vil være på kunderejsen, den er en vigtig del af Roadmap2025 og også en vigtig del af de andre projekter der skal realiseres", siger Nanna Winther. Kunderejsen handler i al sin enkelthed om at gøre energirenoveringer af boliger til nemme og overskuelige projekter for boligejere.

 

Nanna er uddannet kandidat i engelsk og historie fra Syddansk Universitet i 2018, hvor hun har dygtiggjort sig inden for kommunikation og i at formidle budskaber. Nu skal viden og teori fra studiet omsættes til praksis når Roadmap2025 projekterne skal føres ud i livet. Nanna har tidligere arbejdet med kundeservice, og er sikker på at vejen til gode samarbejder og resultater kræver evnen til at sætte sig i boligejernes sted, "Jeg har en del erfaring med at kommunikere til målgrupper, noget jeg gennem forskellige projekter har dygtiggjort mig i, og jeg ser det som et vigtigt element i mit fremtidige arbejde hos ProjectZero." hun fortsætter, "Jeg ser frem til at skulle arbejde frem mod nullet i 2029."

 

Privat bor Nanna sammen med sin kæreste og bonussøn, hendes fritid bruger hun på svømning og yoga, samt tid med familien.

20. maj 2019

Cookiepolitik