Mød ProjectZero til kulturnatten

Fredag den 23. august står ProjectZero og unge fra ungeklimarådet klar til klimasamtaler på havnen i Sønderborg

Når kulturnatten den 23. august starter, kan du finde ProjectZero og ungeklimarådet ved havnekontoret ved siden af den 10 meter høje ballon, der symboliserer 1 ton CO2.

"Vi står klar til at have klimasamtaler og samtidig rekruttere flere medlemmer til Sønderborg-områdets nye ungeklimaråd", fortæller Ellen Myhrmann, medlem af ungeklimarådet.

”Ungeklimarådets funktion er bl.a. at råde byrådet indenfor klimaområdet, og vi har derfor brug for jeres input. Ved vores stand står vi klar til at diskutere klima, unge og Sønderborg-området i en større helhed. Ved standen finder du et vision-board, hvor vi opfordrer alle forbipasserende til at udtrykke deres forhåbninger og ideer til Sønderborgs indsats i klimakampen. Ungeklimarådet er et nyt tiltag, og vi tager derfor med glæde imod forslag og inspiration til, hvad vi kan hjælpe jer med.”, fortæller Emma Klint Hansen, medlem af ungeklimarådet.

Hvis du er interesseret i at høre mere om ungeklimarådet står vi klar til en uforpligtende snak om, hvad det indebærer at være en del af rådet.

 

 

14. august 2019

Medlem af Ungeklimarådet?

For at blive medlem af Ungeklimarådet skal du opfylde følgende kriterier: 

  • Være mellem 15-25 år
  • Være bosiddende, gå på studie eller have arbejde i Sønderborg kommune 
  • Være motiveret til at mødes ca. 1 gang i måneden for at diskutere løsninger på klimaudfordringen 

Hvis det kunne være noget for dig, så skriv til kw@projectzero.dk eller til em@projectzero.dk. Vi svarer også gerne på alle de spørgsmål, som du måtte have. 

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Cookiepolitik